Surpriză la Survivor, de la Kanal D. Un nou jucător de fotbal a acceptat provocarea „supraviețuirii”

Moldoveanu Camelia / 16.04.2021, 15:33
Surpriză la Survivor, de la Kanal D. Un nou jucător de fotbal a acceptat provocarea „supraviețuirii”

Survivor România 2021 vine cu încă o surpriză uriașă pentru urmăritorii postului Kanal D. După plecarea lui Cătălin Moroșanu din competiție, tot un sportiv o să-i ia locul. Este al treilea fotbalist care se alătură emisiunii filmate în Republica Dominicană.

Rapidul anunță că „și-a trimis” portarul la Survivor

Ștefan Ciuculescu merge la Survivor România 2021
Ștefan Ciuculescu merge la Survivor România 2021

Potrivit site-ului oficial al CS Rapid București, următorul faimos de la Survivor o să fie chiar un fotbalist. Cătălin Moroșanu va fi înlocuit de Ștefan Ștefan Ciuculescu, fostul portar de 27 de ani al echipei din Giulești.

Ștefan Ciuculescu unul dintre portarii pe care FC Rapid 1923 II i-a avut în acest sezon și care s-a aflat în conflict deschis cu conducerea clubului a luat o decizie neașteptată. 1923.ro a aflat că acesta se va alătura emisiunii Survivor unde îl va înlocui în proporție de 99 la sută pe Cătălin Moroșanu care s-a accidentat. Ei, așa da! Suntem convinși că Ciucu va avea un succes nebun la acest show de nișă. Mult succes!” , se arată pe site.

În prezent, Ștefan Ciuculescu este antrenor de portari. Experiența sa din teren sigur o să aducă multe puncte și în competițiile de la Survivor. Kanal D mai are în Dominicană încă doi fotbaliști: Sebastian Chitoșcă și Sorin de la Războinici.

Ștefan Ciuculescu îl imită pe Becali. Ce reacție a avut patron FCSB

Ciuculescu a fost în trecut și portarul FCSB. În acea perioadă a făcut o pasiune din a-l imita pe patronul Gigi Becali. Talentul portarului îi amuza foarte tare pe colegii săi „roș-albaștrii”, atât de mult încât l-au „lăudat” și lui Gigi.

Nu cred că avea domnul Gigi Becali o problemă cu chestia asta. Am avut ocazia să interacționez cu dânsul, știa că îl imit, a și râs. S-a trezit un coleg să îi spună «Bre, nea Gigi, noi te avem cu noi tot timpul». Eu mi-am văzut de treaba mea. Mi-a zis «Băi, ia ridică-te, mă, în picioare». Eu îi ziceam că nu e cazul, îmi era teamă de reacția lui la momentul acela.

I-am spus că nu fac asta în vestiar sau la antrenament, ci când mai mergem noi între colegi la un grătar. «Păi, și cum fac eu?». Era curios să vadă. Îl imit destul de bine. I-am arătat partea aceea când zice el «ziar mincinos, ziar mincinos» și ia ziarul la bătaie. Omul a râs fără niciun fel de problemă. Râdea cu lacrimi, ce să îmi zică”, a declarat, acum câțiva ani, Ștefan Ciuculescu la GSP LIVE.

S-a supărat, de fapt, Becali pe Ciuculescu?

În anul 2012, Ciuculescu juca la echipa de juniori a FCSB-ului, însă n-a stat prea mult. După episodul din vestiar, Gigi s-a dus la Reghe și i-a cerut să nu-l mai ia în cantonament pe cel care-l imita.

„De obicei domnul Reghecampf era «înțepat», cred că așa e firea lui sau vrea el să se impună prin chestia asta, să fie superior. Rezultatele pe care le-a avut i se datorează în proporție de 80-90% lui Neubert.

Era omul care făcea armata cu noi. Era o pregătire titanică. Din antrenamentul care dura două ore, două ore și jumătate, 45-50 de minute erau ale lui Neubert”, declara Ciuculescu în 2018, pentru sursa citată.

Cum a aflat portarul că urma să fie dat afară. S-a supărat Gigi pe el?

Ștefan a aflat singur că o să fie dat afară de la FCSB. Când se pregătea pentru pentru ce-l de-al doilea turneu, și-a întrebat antrenorul la ce oră trebuie să vină la autocar. Răspunsul lui Eugen Nae, antrenorului de la acea vreme, i-a dat palpitații portarului. Cu toate acestea, el nu a fost foarte supărat deoarece plănuia să plece de la FCSB.

L-am întrebat eu pe Eugen Nae, antrenorul cu portarii de la acea vreme, dacă mâine dimineață la ora 10 trebuie să fim la autocar, iar el mi-a răspuns «Păi, ce? Tu nu știi?». Și eu: «Ce să știu?». «Păi, tu nu mai vii în al doilea cantonament». Zic: «De ce?». «Păi, a venit acum Georgievski și nu mai sunt locuri». Georgievski, care era fundaș dreapta. M-a întrebat «Nu te-a anunțat Mister?». Zic: «Nu, de la tine aflu prima oară». L-am sunat pe Valeriu Argăseală și mi-a spus și el că știa. Dacă știați toți de ce nu mi-ați spus? Din momentul ăla, pa, la revedere”, a spus Ștefan Ciuculescu