A lăsat-o pe fata lui Gigi Becali după nuntă! Nevasta lui Flick le-ar fi stricat relația celor doi îndrăgostiți, la câteva zile după un fericit eveniment din viața familiei latifundiarului

Andrei Alexandra 30.11.2022, 07:17

Tânărul Mihnea s-a decis și a lăsat-o pe fata lui Gigi Becali după nuntă pentru nevasta lui Flick. Cei doi au format un cuplu la ceremonia în care fiica cea mare a latifundiarului s-a căsătorit. La un timp foarte scurt, Mihnea a fost surprins alături de o frumusețe a Capitalei. Povestea a lăsat urme adânci în sufletul Alexandrei Becali, una dintre fetele milionarului din Pipera.

A lăsat-o pe fata lui Gigi Becali după nuntă pentru nevasta lui Flick

Căsătoria Teodorei Becali a fost unul dintre cele mai importante evenimente mondene ale anului 2019. Nunta ca-n povești organizată cu prilejul acestui eveniment a ținut prima pagină ziarelor mondele la acel moment. De asemenea, socrul mic, Gigi Becali a făcut deliciul serii cu pricina. A dat bani la lăutari, s-a distrat fără limite și a transformat petrecerea într-un adevărat spectacol.

La o perioadă foarte scurtă de la fericitul eveniment, a avut loc o despărțire șoc. Cea de-a doua fată a patronului FCSB a fost părăsită de iubit. Alexandra și Mihnea formau un cuplu solid. Se părea că cei doi îi vor urma Teodorei și vor deveni soț și soție. Numai că acest lucru nu s-a petrecut. Mai mult, Alexandra a fost părăsită la scurt timp de la nunta surorii ei.

Mihnea și-a găsit fericirea în brațele Denisei. Aceasta din urmă este o tânără de succes, având o carieră în modeling. Însă dincolo de această pasiune, bruneta a devenit celebră în toată România pentru a alt motiv. Aceasta s-a căsătorit ulterior cu Andrei Filcea, cunoscut publicului larg drept Flick Domnul Rimă.

Alexandra l-a uitat greu pe Mihnea

Dacă Mihnea s-a orientat repede, pentru Alexandra Becali despărțirea ar fi fost destul de grea. Apropiații fetei mijlocii a patronului FCSB spun că aceasta a suferit după fericitul eveniment. Timpul însă a ajutat-o să treacă pentru acest eveniment nefericit și acum tânăra și-a refăcut viața.

Potrivit informațiilor apărute în presa mondenă, Alexandra Becali este o femeie de afaceri de mare succes. Cu viața personală este mult mai atentă și foarte rar au apărut informații despre partenerii de viață ai fiicei mijloci a lui Gigi Becali.

După ce a lăsat-o pe fata lui Gigi Becali după nunta Teodorei, Mihnea a avut o relație furtunoasă cu cea care avea să-i devină nevastă lui Flick Domnul Rimă. Apoi, craiul de Dorobanți a dispărut din prim planul vieții mondene. Detalii despre familia și averea lui Mihnea nu au apărut, însă se știe că tânărul are o situați financiară confortabilă, care-i permită să frecventeze cele mai luxoase locații din București.

Urmăriți Playsport.ro și pe