FOTO. Cine este bărbatul care o însoțește permanent pe fiica lui Gigi Becali, Alexandra. Au apărut fotografiile

Moldoveanu Camelia / 12.10.2021, 10:31

Alexandra, fiica mijlocie a lui Gigi Becali, este însoțită permanent de un bărbat în care patronul FCSB are foarte mare încredere. Toată lumea îl cunoaște, însă nu și din postura de bodyguard. El este cel care îi conduce mașina de peste 250.000 de euro.

Imaginile care vorbesc de la sine. El este bărbatul care o însoțește peste tot pe fiica lui Gigi Becali

Gigi Becali are trei fiice pe care le tratează ca pe adevărate prințese. Alexandra, fiica mijlocie, se bucură de ceva timp de un Bentley Continental GT Mulliner. Se zvonește că achiziția a fost făcută după ce Gigi Becali l-a vândut pe Dennis Man la Parma.

Nu știm exact cât a dat patronul FCSB pe acest cadou, însă putem face o medie. Modelul standard Continental GT Mulliner Coupe costă în jurul de 250.000 de euro, în timp ce pachetul full option poate ajunge până la incredibila sumă de 350.000 de euro. La cum îl cunoaștem pe Gigi, sigur nu s-a mulțumit cu cel mai simplu model.

Alexandra Becali a fost fotografiată în zona de nord a Capitalei în timp ce ieșea dintr-o clinică. Pe lângă ținuta elegantă, s-a remarcat o geantă de la un celebru brand care costă în mod normal peste 5.000 de euro și un ceas care valorează 20.000 de euro. Frumoasa blondă a fost așteptată în tot acest timp chiar de „mâna dreaptă” a lui Gigi Becali, Ionuț Luțu.

Fostul fotbalist a vorbit la telefon, s-a învârtit pe lângă mașină și a așteptat ca Alexandra să-și termine treaba. Când a revenit tânăra, Ionuț Luțu i-a deschis portiera, a ajutat-o cu actele și s-a urcat repede la volan pentru a porni spre următoarea destinație.

Cum a ajuns Ionuț Luțu în faliment

Nu multă lume îi mai asociază numele lui Ionuț Luțu cu Universitatea Craiova, FC U Craiova, Rapid sau Galatasaray. Omul care este văzut mai mereu în preajma lui Gigi Becali a debutat în Liga 1 la FC Naționala. Au urmat două sezoane excepționale în Bănie (U Craiova), acolo unde a marcat 23 de goluri. Părea că îl așteaptă o carieră promițătoare, fiind chiar comparat de unii cu „Regele” fotbalului, Gică Hagi.

Luțu a fost cel mai talentat, nu ca mine sau Danciu! A fost cel mai talentat din toată generația noastră. Eu am stat cu Ionuț și în cameră, am fost și colegi de clasă în liceu. Rar mi-a fost să văd un așa mare talent. Dacă avea mintea de acum, cu siguranță era al doilea Hagi! Un om extraordinar, pur și simplu. Are o carismă și indiferent ce făcea nu puteai să te superi pe el. Iar ca fotbal, la juniori era spectacol! Spectacol, spectacol, ce putea să facă cu adversarii. Era incredibil” a spus Claudiu Niculescu la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”

Ionuț Luțu a ajuns chiar și la Galatasaray, fiind cea mai importantă echipă la care a evoluat. Din păcate lucrurile pentru el n-au mers prea bine, cu toate că la aceeași echipă evoluat Hagi, Popescu și Adrian Ilie. După episodul transferului în Turcia, cariera fostului fotbalist a început să cunoască o pantă descendentă.

A urmat întoarcerea la Craiova și transferul la Steaua. Echipa „roș-albastră” oferindu-i nenumărate șanse pe care Luțu le-a ratat cu mare precizie. Se știa foarte bine despre acesta că avea o viață haotică și plină de excese. Acest lucru ducând, cu timpul, la o carieră prăfuită și la multe datorii.