A lovit-o pe Simona Halep în văzul tuturor. Reacția fără menajamente a unei alte jucătoare din circuit după decizia AJPT

Giosanu Catinca 14.11.2022, 09:43
A lovit-o pe Simona Halep în văzul tuturor. Reacția fără menajamente a unei alte jucătoare din circuit după decizia AJPT

Asociația Jucătorilor Profesioniști de Tenis (AJPT) a reacționat în urma anunțului că Simona Halep a picat un test anti-doping la ultimul turneu de Grand Slam al anului și a fost suspendată temporar.

Reprezentanții asociației au anunțat că fostul număr unu mondial are parte de tot sprijinul lor. Există însă o jucătoarea care s-a arătat deranjată de decizia AJPT.

Simona Halep, invidiată de britanici

Organizația înființată de Novak Djokovic și Vasek Pospisil a stârnit controverse cu decizia de a o sprijini pe Simona Halep în scandalul dopajului.

Tara Moore a fost și ea suspendată provizoriu pentru încălcarea regulamentului antidoping. S-a întâmplat la începutul verii, când sportiva aflată pe locul 671 WTA a fost depistată pozitiv cu metaboliţi de nandrolon şi boldenon.

Cea mai bună jucătoare britanică de dublu nu înțelege de ce AJPT nu a ajutat-o și pe ea sau pe o altă colegă în momentul în care cele două au primit suspendarea.

Mesaj acid lansat de Tara Moore

Sportiva în vârstă de 30 de ani a avut două reacții prin care și-a arătat frustrarea. Mai întâi le-a mulțumit în mod ironic celor de la AJPT, după care i-a răspuns unui fan, făcând o declarație plină de sarcasm.

Mulțumesc AJPT că ne-ați ajutat și pe mine, și pe Barbara Gatica.”, a scris cea mai bună jucătoare de dublu din Marea Britanie, pe contul personal de Twitter.

Iubitorii sportului alb au mărturisit că nu au văzut vreun comunicat AJPT pentru susținerea altui sportiv suspendat. Tara Moore a avut grijă să le răspundă în timp util.

Tăcerea lor spune totul.”, a mai spus Moore, conform Yard Barker.

”Procesul care va urma va dezvălui răspunsuri la multe întrebări”

Darren Cahill a reacționat și el în scandalul de dopaj. Tehnicianul arătat încă o dată de ce a fost cel mai important personaj din întreaga carieră impresionantă a Simonei Halep.

Procesul care va urma va dezvălui răspunsuri la multe întrebări. Cum a spus Simona, cel mai dificil meci al vieţii sale începe acum. Cred în ea. În totdeauna am crezut în ea. Sincer pot spune că niciodată nu am avut mai multă încredere în ea ca acum în această problemă. Sunt alături de Simo.”, a spus, la rândul său, Darren Cahill.