A luat foc Ilie Năstase după ce a văzut că FCSB nu a fost primită pe niciun stadion din țară: „Ce e asta, mă?”

Giosanu Catinca / 21.05.2022, 13:58
A luat foc Ilie Năstase după ce a văzut că FCSB nu a fost primită pe niciun stadion din țară: „Ce e asta, mă?”

Ilie Năstase și-a declarat nemulțumirea față de administratorii stadioanelor din București. Fostul mare jucător de tenis a rămas surpins când a aflat că formația finanțată de Gigi Becali nu este lăsată să joace meciul cu CFR Cluj, din ultima rundă, pe niciun stadion din București.

Ilie Năstase, o nouă reacție dură

Ilie Năstase nu înțegele de ce nu li se permite celor de la FCSB să joace finala cu CFR pe niciuna dintre cele trei arene care au fost inaugurate în ultimul an în București.

Am văzut că sunt multe cazuri: n-are voie Steaua pe stadionul Rapid, nu e voie să joci pe Arena Națională, Petrescu s-a supărat că joacă Steaua pe Arena Națională cu Voluntari. Ce sunt astea? Până acum aveam fotbal, dar nu aveam stadioane. Acum avem stadioane și mai puțin fotbal.

E urât. Ăla n-are voie să joace pe Arcul de Triumf, celălalt pe Rapid, unul la Craiova. Ce-i asta, mă, sunt stadioanele voastre? Sunt făcute pentru a se juca fotbal! Luați chiria. Te deranjează pe tine, Arena Națională, că îți plătește Steaua, Dinamo sau altcineva? Banii sunt bani, tu trebuie să îi iei.

Aceste stadioane trebuie date oamenilor privați, nu la primărie. «Mă angajez să fac aici frumos, mă costă, dar vreau să și fac bani». Ce înseamnă asta, să pui concerte, cai pe acolo? Nu are nicio legătură cu fotbalul!”, a spus Ilie Năstase la Pro Arena.

Motivul pentru care FCSB a pierdut titlul

După meciul câștigat cu Universitatea Craiova, CFR Cluj și-a asigurat matematic un nou titlu de campioană a țării.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru PlaySport, Mircea Lucescu a vorbit despre motivele pentru care FCSB a pierdut campionatul.

Dan Petrescu, nu întâmplător au revenit cei de la CFR la el de fiecare dată. Au făcut comparație cu ceilalți antrenori pe care i-au mai avut. E un antrenor care lucrează 24 de ore din 24. Dincolo de asta, CFR Cluj este foarte bine structurat ca și club.

Acolo, la CFR, el ia deciziile și, din acest punct de vedere, are un avantaj enorm asupra tuturor celorlalți antrenori din fotbalul românesc.”, a spus Mircea Lucescu, pentru playsport.ro.

”FCSB are nevoie de timp pentru a se organiza”

Tehnicianul este de părere că sezonul viitor va fi unul mult mai echilibrat prin prisma unor echipe care vor ridica standardul performanței.

Va veni un moment în care Rapid va crește. FCSB are o echipă foarte bună, dar prea tânără. Am spus-o mai de mult, e o luptă în 3 formații: CFR Cluj cu experiența pe care o are, deoarece nu prea folosesc jucători tineri. FCSB care are mulți jucători tineri, dar care au nevoie de timp pentru a se organiza ca echipă competitivă și Craiova, o echipă orgolioasă, care depinde de starea de spirit a propriului club.

Nu m-ar suprinde ca anul viitor, Craiova sau FCSB să se bată la titlu. Ba chiar Gică Hagi să revină în top. A fost o perioadă în care a schimbat mulți jucători. Știind cum e, va face tot pentru a crea o echipă competitivă. Am spus deja, Rapid mă aștept să pună probleme. Și, bineînțeles, aștept Dinamo odată cu construirea noului stadion.”, a adăugat ”Il Luce”.