A murit sub ochii lui Mirel Rădoi. Detalii despre moartea lui Mugurel Stancu

Olteanu Ștefan / 16.01.2022, 11:03

Mugurel Stancu, mâna dreaptă a lui Gino Iorgulescu, a murit în timpul unei partide de fotbal pe sintetic, fix sub ochii lui Mirel Rădoi. În urma tragediei, fostul selecționer a fost abordat de polițiști pentru a oferi câteva declarații despre firul evenimentelor.

Mugurel Stancu a murit sub ochii lui Mirel Rădoi

Familia lui Gino Iorgulescu a fost lovită în această săptămână de o adevărată tragedie, după ce Mugurel Stancu, mâna dreaptă a președintelui de la LPF, a murit în timpul unei partide de fotbal cu prietenii, la care se afla și Mirel Rădoi.
Bărbatul în vârstă de 52 de ani se afla pe un teren sintetic din zona parcului Herăstrău, iar la un moment dat i s-a făcut rău și s-a prăbușit pe teren. Cei din jur au chemat ambulanța de urgență, însă medicii sosiți la fața locului nu l-au mai putut resuscita pe Mugurel Stancu.
La toate aceste momente tragice a fost martor și Mirel Rădoi. Potrivit Fanatik, fostul selecționer al României a dat declarații polițiștilor, la fel ca alte persoane prezente la terenul sintetic, după declararea decesului.

Prezența lui Mirel Rădoi alături de Mugurel Stancu nu este surprinzătoare. Mugurel era considerat ca și fiul lui Gino Iorgulescu și avea o relație foarte bună cu mai multe persoane importante din lumea fotbalului.
De asemenea, el era un foarte bun prieten și cu Olăroiu, care împreună cu Gino Iorgulescu îi botezaseră băiețelul de 8 ani, pe care îl cheamă Gino Cosmin.

Totul s-a petrecut la baza sportivă deținută de Ilie Năstase și Ciprian Marica

Terenul sintetic pe care a încetat din viață Mugurel Stancu se află în zona fostei baze sportive „Voința”, care este acum gestionată de cuplul Ilie Năstase – Ciprian Marica.
La auzul veștii, Marica a fost profund îndurerat:

Nu știu mai mult decât am citit în presă. Nu m-a anunțat nimeni, nu m-a sunat poliția, nu m-a întrebat nimeni până la voi, acum. Dumnezeu să-l odihnească pe Mugurel Stancu, e o nenorocire, era în plină maturitate… Doamne ferește…”, a declarat fostul atacant al echipei naționale.

În schimb, Ilie Năstase, fost lider ATP, a încercat să găsească o explicație pentru cele întâmplate. Fosta legendă a tenisului masculin spune că lipsa de pregătire fizică a dus la o asemenea tragedie:

De vină este încălzirea necorespunzătoare pe care o fac toți cei care ies la o miuță cu prietenii. Corpul, neobișnuit cu efortul, dacă nu-l pregătești gradat pentru efort, îl chinui și poate să cedeze. Eu și acum, la anii mei (n.a. – a împlinit 75 de ani pe 19 iulie 2021) fac sală de două, trei ori pe săptămână ca să fiu cât se poate de sănătos”, a declarat și Ilie Năstase, conform sursei menționate mai sus.