A plecat spre o echipă, dar va antrena alta. Cu cine ar semna de fapt Reghecampf. Va găsi acolo un ex-jucător de la FCSB

George Drafta 19.09.2023, 17:55

De ziua lui, Laurenţiu Reghecampf a primit cadou un contract bănos în zona Golfului Persic.

Antrenorul care a împlinit 48 de ani va semna cel mai probabil cu Al Tai, deşi primele zvonuri îl dădeau drept noul tehnician al celor de la Al-Riyadh. Confuzia a fost făcută din cauza faptului că ambele echipe au fost interesate de fostul antrenor al celor de la FCSB.

Şi, de asemenea, ambele s-au arătat dispuse să achite clauza de reziliere. Trecută în contractul lui Reghecampf cu Universitatea Craiova. Al Tai este formaţia la care de curând un alt român s-a aflat pe banca tehnică.

Al Tai este un club înfiinţat în anul 1961, credit line: Abdullah Abdulaziz / AFP / Profimedia
Al Tai este un club înfiinţat în anul 1961, credit line: Abdullah Abdulaziz / AFP / Profimedia

Mirel Rădoi i-a pregătit pe saudiţi, tot după despărţirea de Universitatea Craiova, din toamna anului trecut! Conform ProSport el va fi însoţit în Arabia Saudită de Toni Petrea. Pe care l-a mai avut în trecut drept secund. Acesta este liber de contract după ce şi-a încheiat luna trecută conturile cu Universitatea Cluj.

Misiune complicată

Reghecampf îl va înlocui la Al Tai pe croatul Kresimir Rezic. Antrenor care a lăsat echipa pe poziţia a 9-a a clasamentului, după 6 etape jucate din actualul sezon. „Reghe” va debuta cel mai probabil în faţa celor de la Al-Ettifaq, trupă la conducerea căreia se află fostul mare jucător al lui Liverpool, Steven Gerrard.

Cordea a marcat golul ultimei victorii a echipei sale din campionat

Partida va avea loc joi, pe terenul adversarilor. La Al Tai, Reghecampf va colabora atât cu fostul jucător al celor de la FCSB, Andrei Cordea cât şi cu golgehterul din sezonul trecut al Superligii, Marko Dugandzic, vândut de Rapid în Orientul Apropiat. Românul schimbă echipa după mai puţin de două luni.

El a fost instalat la sfârşitul lunii iulie la Universitatea Craiova, iar de atunci a stat pe banca oltenilor la şapte meciuri oficiale.

Urmăriți Playsport.ro și pe