A renunțat Becali definitiv la Florinel Coman? „Mă doare inima pentru el, dar nu am ce face”

Gabriel-Alexandru Ioniță 02.12.2022, 13:22
A renunțat Becali definitiv la Florinel Coman? „Mă doare inima pentru el, dar nu am ce face”

Gigi Becali dă din ce în ce mai des semne că „l-a scos de la inimă” pe Florinel Coman, favoritul său până nu demult. La ultima sa intervenție publică, patronul de la FCSB a dat de înțeles că cel poreclit „Mbappe” nu va mai beneficia de prea multe șanse de acum înainte.

Gigi Becali, din ce în ce mai dezamăgit de prestațiile lui Florinel Coman: „Mă doare inima pentru el”

Becali a spus că lui Florinel Coman i s-au acordat destule șanse în acest sezon și, din păcate pentru el, le-a cam irosit pe toate. De aceea, finanțatorul echipei roș-albastre l-a catalogat pe jucătorul de 24 de ani drept singurul „vinovat” pentru această situație.

„I-am spus și lui MM aseară. Mă doare inima pentru Florinel, dar nu am ce face. Am avut încredere în el, l-am încercat, am dat 3 milioane de euro pe el. Numai că el a creat situația asta și el este vinovatul pentru asta. Nu știu ce, dar e ceva. Nu se poate un jucător cu talentul lui să ajungă așa. E vina lui, el a creat situația asta. Trebuie să câștig campionatul, nu pot să stau să verific jucătorii. A fost șansa lui când Octavian Popescu era în cădere de formă. Ce bani poți să ceri acum pe Florinel Coman? Eu tot mai cred în el, așa îl dădeam gratis”, a spus Gigi Becali potrivit sport.ro.

I-a dat Hagi „țeapă” patronului de la FCSB în 2017?

În urmă cu ceva timp, Becali „a dat vina” pe Gică Hagi pentru „țeapa” pe care consideră că și-a luat-o cu transferul lui Florinel Coman. Patronul vicecampioanei României a explicat atunci că a dat trei milioane de euro pe jucătorul de bandă stângă în vara anului 2017 doar pentru că l-a auzit pe „Rege” vorbind laudativ la adresa acestuia.

Hagi m-a vrăjit pe vremea aia. Așa îl vedeam și noi. E adevărat, dacă zice Gică ceva, țin cont. Știi cu ce ne-a vrăjit Gică? El are talentul, știința și capacitatea să scoată din jucători mai mult decât pot ei. Fiind la el acolo, nouă ne iau ochii. Dar când pleacă de la el, jucătorii nu mai sunt ăia”, a spus Gigi Becali conform sursei citate.

În acest sezon, Florinel Coman s-a confruntat și cu mai multe accidentări, în principal musculare. Totuși, el a adunat 23 de meciuri în toate competițiile. Însă, nu a reușit să marcheze decât trei goluri. De asemenea, „Mbappe” a oferit doar trei pase decisive.

Urmăriți Playsport.ro și pe