A renunțat la fotbal, apoi și-a schimbat numele ca să devină actor în filmele pentru adulți. Nimănui nu i-a venit să creadă când l-a văzut

Catinca Giosanu 15.03.2023, 11:45
A renunțat la fotbal, apoi și-a schimbat numele ca să devină actor în filmele pentru adulți. Nimănui nu i-a venit să creadă când l-a văzut

Un fost fotbalist i-a suprins pe toți, după ce a ales să spună tuturor decizia radicală pe care a luat-o după ce și-a agățat ghetele în cui. Bărbatul și-a schimbat numele ca să devină actor în filmele pentru adulți. A vrut să câștige mai mulți bani fără să depună prea mult efort și a reușit. Fanilor nu le-a venit să creadă că italianul a fost în stare să facă un asemenea gest.

Decizia uluitoare luată de un fotbalist care a jucat în liga a patra italiană

Fostul fotbalist italian de 24 de ani a recunoscut că a renunțat la sportul cu balonul rotund pentru că își dorea să devină vedetă internațională porno. Davide Iovinella a vrut să facă carieră în fotbal, dar nu a reușit să urce mai sus de Serie D. Așa se face că a renunțat la fotbal și și-a schimbat numele ca să devină actor în filmele pentru adulți.

Tânărul a jucat în liga a patra italiană, la ASD Calcio Pomigliano. Pentru că a văzut că nu a obținut rezultatele așteptate, el a decis să se lase de sportul rege și să facă anumite schimbări în viața sa. S-a la un castig de actori de filme pentru adulși și s-a bucurat de un real succes. El a povestit pentru presa din străinătate că a fost ales dintre 3.000 de candidați.

A fost nevoit să își schimbe numele

Italianul Davide Iovinella și-a schimbat și numele. El își spune acum Davide Montana. Tânărul actor pare că nu regretă decizia luată. Sportivul a adoptat un alt nume abia după ce s-a stabilit în capitala Ungariei, Budapesta. Cei de la The Sun scriu că fotbalistul s-a deplasat acolo special pentru a vizita Academia lui Rocco Siffredi.

Fostul jucător de fotbal, în vârstă de 24 de ani, se află în continuare la Budapesta. El a spus într-o declarație că i-ar placea să mai joace fotbal, însă de data asta ar vrea să evolueze la un club local din capitala Ungariei.

Ideal ar fi să găsesc un club în Ungaria.”, a spus fostul jucător de fotbal, conform sursei menționate mai sus.

Urmăriți Playsport.ro și pe