A semnat în Italia! Ce fotbalist din naționala mică și-a găsit echipă

Radu Bordei 16.01.2021, 11:22
A semnat în Italia! Ce fotbalist din naționala mică și-a găsit echipă

A semnat în Italia cu o echipă de tradiție! Un nou internațional de tineret va juca în peninsulă. Este vorba de o echipă de Serie B, dar competiția în eșalonul secund itlaian este oricum foarte dură. De altfel sunt destui internaționali români care evoluează constant în Serie B și o fac bine. Adrian Petre sau Vasile Mogoș sunt cele mai bune exemple, la Cosenza și Chievo Verona.

Claudiu Micovschi aparține de clubul Genoa, dar tânărul mijlocaș a găsit puține șanse de a evolua la gruparea din Serie A. De aceea, Grifonul a acceptat să îl cedeze sub formă de împrumut pe fotbalist, mai ales că erau destule grupări interesate de el.

A semnat în Italia cu o echipă de tradiție

Reggina a dispărut de aproape un deceniu din prim planul fotbalului italian. Problemele financiare au afectat gruparea la care au evoluat destui fotbaliști importanți. Andrea Pirlo, Mohamed Kallon sau Shunsuke Nakamura sunt printre numele importante care au trecut prin curtea clubului fondat în 1914.

Claudiu Micovschi în tricoul noii sale echipe

Chiar dacă nu are mari șanse să revină pe prima scenă a fotbalului italian, Reggina poate constitui o rampă de lansare importantă pentru mijlocașul de 21 de ani.

A fost deja prezentat la noua echipă

Nici nu apucase presa italiană să vorbească de interesul Regginei pentru jucător, că tranzacția s-a și realizat. Claudiu a fost prezentat și a oferit primele declarații pentru fanii noii sale echipe.

Reggina este un club important, de aceea am ales să vin aici. Poate ajunge iar în vârf și eu sunt gata să ajut. Nu contează unde voi juca, important este să fiu la dispoziția antrenorului și a colegilor mei a anunțat fotbalistul.

Reggina este pe locul 13, dar la doar 7 puncte de locurile de baraj, așa că speranțe încă mai există. Micovschi este un fotbalist creativ, care poate evolua pe benzile terenului sau în spatele vârfului. Cei de la Reggina speră ca românul de 21 de ani să ajute atacul și să aducă punctele necesare pentru o luptă la promovare.

Pe urmele lui Drăgușin

claudiu speră să impresioneze și să calce pe urmele lui Radu Drăgușin, fotbalistul devenit model pentru românii ce evoluează în Italia. Fundașul lui Juventus este foarte apreciat la „Bătrâna Doamnă” și speranțele torinezilor sunt mari în ceea ce privește evoluția lui.

Claudiu nu a reușit să se impună la Genoa, club care luptă pentru supraviețuire și nu are timp să experimenteze. De aceea șansa oferită de Reggina este una importantă și l-ar putea aduce îna tenția cluburilor mai mari din Serie A.

Urmăriți Playsport.ro și pe