Planurile lui Juventus pentru Drăgușin ies la iveală. Un fost portar de la Torino a dat totul în vileag

Mihai Rosoiu 15.01.2021, 19:33
Planurile lui Juventus pentru Drăgușin ies la iveală. Un fost portar de la Torino a dat totul în vileag

Vin zile bune pentru marea speranță a fotbalului românesc. Planurile lui Juventus pentru Drăgușin ies la iveală. Se pare că staff-ul campioanei Italiei își pune mari speranțe în fotbalistul de 18 ani. El a reușit să joace deja în toate competițiile din acest sezon. Românul a jucat în Champions League, Serie A și Copa Italia, iar torinezii par să fie încântați de ceea ce văd.

Planurile lui Juventus pentru Drăgușin ies la iveală

Radu Drăgușin se numără printre cei mai promițători fotbaliști români ai momentului. Odată cu venirea lui Pirlo pe banca tehnică a lui Juventus, destinul i-a surâs tânărului fundaș. „Maestrul” de pe banca alb-negrilor a apelat la serviciile lui Drăgușin, iar acesta nu i-a înșelat așteptările. O ultimă veste bună vine din partea ultimului român aflat în lotul lui Juventus Torino.

Portarul Laurențiu Brănescu (26 de ani) a făcut parte din lotul „bătrânei doamne” o bună bucată de timp. Deși era privit ca un posibil înlocuitor al lui Buffon, prestațiile acestuia nu au fost pe placul conducerii italienilor. Astfel, Brănescu a fost împrumutat la mai multe formații, inclusiv în Liga I. Acum, goal-keeper-ul a ajuns din nou în primul eșalon din România. A semnat cu Poli Iași și a vorbit, de curând, despre Radu Drăgușin.

Juventus are planuri mari pentru romanul Radu Dragusin
Juventus are planuri mari pentru romanul Radu Dragusin

Lăudat de fratele lui Chiellini

Într-un interviu acordat pentru prosport.ro, Brănescu a dezvăluit o discuție pe care a avut-o cu fratele lui Giorgio Chiellini, legendarul fundaș al echipei torineze.

Pentru mine Drăgușin este un jucător senzațional. L-am văzut în câteva meciuri și la echipa Under 23, iar acum câteva săptâmâni am avut o discuție cu fratele lui Giorgio Chiellini despre el și mi-a spus că este un jucător senzațional. Au așteptări foarte mari de la el, este văzut ca un tânăr serios, care muncește mult și merită ce-i mai bun”, a dezvăluit Brănescu în respectivul interviu.

Spusele lui Claudio Chiellini sunt confirmate de aparițiile lui Radu Drăgușin în prima echipă a celor de la Juventus Torino. Folosit, în premieră, titular de Andrea Pirloîn Cupa Italiei, Drăgușin a fost ținut pe teren tot meciul cu Genoa, câștigat de „zebre” cu 3-2.

Planurile lui Juventus pentru Drăgușin ies la iveală și n-ar fi exclus ca-n viitorul apropiat, internaționalul român de tineret să devină o prezență constantă în garnitura de bază a torinezilor.

Există însă și posibilitatea ca Radu să fie cedat sub formă de împrumut către o altă echipă din Serie A. Practica este deja patentată de marile echipe, care-și trimit jucătorii de perspectivă să joace la formații mai mici pentru a căpăta experiența necesară cerințelor impuse de forțele din Serie A.

Urmăriți Playsport.ro și pe