A semnat Marius Constantin după ce a părăsit Universitatea Craiova. A ajuns la o echipă care a jucat în play-off

Olteanu Ștefan 13.06.2022, 20:12
A semnat Marius Constantin după ce a părăsit Universitatea Craiova. A ajuns la o echipă care a jucat în play-off

Ajuns la finalul contractului, Marius Constantin (37 de ani) a părăsit Universitatea Craiova în această vară, însă nu a rămas prea mult timp fără angajament, deoarece a semnat cu o altă echipă din Liga 1. Experimentatul fundaș central a bătut palma cu FC Argeș, formație care în sezonul precedent de Liga 1 a evoluat în play-off.

Marius Constantin a semnat cu FC Argeș! „Andrei Prepeliță își betonează apărarea”. Decizia luată de fundaș după ce a părăsit Universitatea Craiova

Marius Constantin a părăsit Universitatea Craiova la finalul sezonului recent încheiat, iar Cristian Gentea, primarul din Pitești, a anunțat prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare că experimentatul fundaș central a semnat cu FC Argeș.

În ciuda faptului că va împlini 38 de ani în luna octombrie, Marius Constantin rămâne un jucător foarte important la nivelul Ligii 1. În 2021 – 2022, el a evoluat 25 de meciuri în tricoul Universității Craiova, reușind să înscrie un gol și să ofere o pasă decisivă.

Iar mulțumită acestor reușite, a convins-o pe FC Argeș, formație care a evoluat în play-off-ul Ligii 1, că merită o nouă șansă. Rămas liber de contract după despărțirea de olteni, Constantin a semnat deja o înțelegere cu piteștenii lui Andrei Prepeliță:

Andrei Prepeliță își „betonează” apărarea, iar eu îl susțin în totalitate! Mult succes, Marius Constantin! Să ai un sezon reușit, iar FC Argeș să își îndeplinească obiectivele!”, a transmis Cristian Gentea, pe Facebook.

De asemenea, primarul din Pitești i-a pus pe fanii lui FC Argeș pe jar și cu o altă dezvăluire. În zilele următoare, în lotul lui Andrei Prepeliță ar mai urma să se alăture un jucător important:

În 48 de ore, veți avea o nouă surpriză”, a mai transmis edilul, fără a oferi detalii suplimentare.

Urmează fotbalistul care „a jucat la FCSB și CFR”? Ce spune Andrei Prepeliță despre campania de achiziții

FC Argeș a transferat până acum patru jucători: Cătălin Straton (32 ani), Andreias Cristian Calcan (28 ani), Dorian Bertrand (29 de ani) și Julio Donisa (28 de ani). Ultimii doi s-au născut în Madagascar.

Mai mult, Andrei Prepeliță a anunțat că în perioada următoare va fi oficializat și transferul unui fotbalist „cu experiență care a jucat la FCSB și CFR”.

Au semnat şi doi jucători din Franţa. Ei sunt la echipele naţionale, au dublă cetăţenie şi o să se alăture lotului în Austria. Am mai reuşit încă un transfer, un jucător cu experienţă care a jucat şi la Steaua (n.r FCSB) şi la CFR. Încă nu l-am prezentat şi prima dată nu vreau să divulg eu, trebuie prezentat. Un jucător care a jucat în Liga 1 la aceste două echipe plus echipe din străinătate.

Straton este un portar foarte bun, un caracter extraordinar şi ne-am dorit puţină concurenţă la postul de portar.

De asemenea, Andreas e un jucător foarte bun, pe care îl ştiu de mult timp. Un jucător care poate să facă diferenţ. În compartimentul ofensiv mai am nevoie de astfel de jucători”, a spus Andrei Prepeliță, conform Orange Sport.

Nu doar la capitolul sosiri impresionează FC Argeș, ci și la cel al plecărilor. 14 jucători sunt „pe făraș” la Pitești. Se pregătește marele exod la FC Argeș.

Urmăriți Playsport.ro și pe