A semnat și a ajuns în cantonamentul FCSB. Deian Sorescu s-a alăturat lotului pregătit de Mihai Pintilii

Dragos Stefanescu 14.01.2023, 15:11
A semnat și a ajuns în cantonamentul FCSB. Deian Sorescu s-a alăturat lotului pregătit de Mihai Pintilii

FCSB l-a adus pe Deian Sorescu sub formă de împrumut de la formația poloneză Rakow. După ce a semnat contractul, mijlocașul s-a alăturat imediat lotului roș-albaștrilor în cantonamentul din Antalya.

Deian Sorescu s-a alăturat lotului FCSB în cantonamentul din Antalya

După ce s-a despărțit de mai mulți jucători, FCSB a făcut primul transfer important din această iarnă. Roș-albaștrii l-au adus pe Deian Sorescu (25 de ani) sub formă de împrumut de la formația poloneză Rakow. El va juca la FCSB până la finalul acestui sezon. Gigi Becali a plătit 150.000 de euro pentru împrumutul lui Sorescu. Formația roș-albastră are opțiune de cumpărare defintivă la finalul sezonului, pentru suma de 1 milion de euro.

Mijlocașul va purta tricoul cu numărul 22 și s-a alăturat deja lotului FCSB, în condițiile în care cele două echipe împart același hotel și se pregătesc pe terenuri alăturate în cantonamentul din Antalya. Potrivit Fanatik.ro, jucătorul a ajuns vineri seară în cantonamentul FCSB-ului, iar sâmbătă va începe deja  pregătirile sub comanda lui Mihai Pintilii.

În acest sezon Deian Sorescu a bifat 15 meciuri la Rakow, el fiind folosit mai ales în banda dreaptă. Este foarte probabil ca Mihai Pintilii să-l folosească pe același post pe internaționalul român. În prima parte a sezonului, în banda dreaptă de la FCSB au jucat Valentin Crețu, Alexandru Pantea și, mai rar, Radu Boboc. Acesta din urmă a plecat de la formația roș-albastră în această iarnă.

Gheorghe Mustață a discutat cu Deian Sorescu. Fostul dinamovist nu are de ce să-și facă griji

Sosirea lui Deian Sorescu la FCSB ar putea stârni revolta suporterilor roș-albaștri, având în vedere trecutul dinamovist al jucătorului. Se pare însă că Sorescu nu avea parte de o primire ostilă din partea fanilor FCSB. Gheorghe Mustață a discutat deja cu jucătorul și l-a asigurat de tot sprijinul său. Liderul Peluzei Nord a subliniat că Sorescu nu a vorbit urât de FCSB atunci când juca la Dinamo, acesta fiind un aspect extrem de important.

Acum a semnat Sorescu cu Steaua (n.r – FCSB). Am discutat și eu cu băiatul la telefon. I-am spus și vă spun și vouă că pe noi nu ne interesează trecutul lui de la Dinamo. El niciodată nu a înjurat Steaua ca alții. Ceea ce i s-a întâmplat acolo, când i-au dat jos tricoul este urât, dar pe noi nu ne interesează acest aspect.

Pe noi ne interesează acum doar de perioada lui de la Steaua (n.r – FCSB). Din partea noastră, Sorescu are tot sprijinul. Îi urăm mult succes și îl așteptăm să treacă cât mai repede la treabă”, a spus Gheorghe Mustață, pentru ProSport.

Urmăriți Playsport.ro și pe