A semnat un contract de 300 de milioane de dolari! Cine e starul mondial care se îmbogățește în următorii ani

Catinca Giosanu 06.08.2023, 11:35
A semnat un contract de 300 de milioane de dolari! Cine e starul mondial care se îmbogățește în următorii ani

Un tânăr jucător de baschet a devenit cel mai bine plătit baschetbalist din Statele Unite ale Americii, după ce a semnat un contract de 30 de milioane de dolari. Cine e starul mondial care se îmbogățește în următorii ani, aflați în paragrafele de mai jos.

Lovitură importantă financiară dată de un baschetbalist american

Jaylen Brown și-a prelungit recent contractul cu Boston Celtics. Odată cu semnarea documentului, sportivul în vârstă de 26 de ani a întrecut orice record din baschetul profesionist nord-american. Tânărul a purtat negocieri intense până să ajungă să bată palma cu reprezentanții clubului american.

Înțelegerea dintre cele două părți este valabilă cinci ani, iar starul mondial se va alege cu 304 milioane de dolari în urma semnării acestui contract.

I-a depășit pe Ronaldo și pe Messi

Presa americană titrează că documentul pe care l-a semnat baschetbalistul de 26 de ani este cel mai valoros contract din istoria campionatului profesionist nord-american de baschet (NBA), depăşindu-l pe cel semnat anul trecut de faimosul Nikola Jokic cu Denver Nuggets (264 milioane dolari).

Cât încasează CR7 la Al-Nassr

Super starul de 37 de ani este răsplătit cu 200 de milioane de euro pe an la formaţia din Arabia Saudită. El a reușit să o salveze pe Al-Nassr în meciul cu Zamalek. Atacantul portughez a marcat un gol cu capul. Astfel, echipa lui s-a calificat în sferturile de finală ale competiției Arab Club Champions Cup.

Cât câștigă Lionel Messi la PSG

Leo Messi are și el rezultate încântătoare, astfel că salariul este pe măsură. Internaționalul argentinian este al doilea cel mai bine plătit jucător din Ligue 1, fapt demonstrat după ce salariul argentinianului a fost făcut publict de L’Equipe. El este răsplătit cu un salariu brut de 3.375 milioane de euro lunar.

În La Liga, Gareth Bale și Eden Hazard sunt în primii 3 cel mai bine plătiți jucători, după cum arată presa străină. Fiecare dintre ei are un salariu lunar de 2.27 milioane de euro brut.

Urmăriți Playsport.ro și pe