PSG a acceptat oferta MONSTRUOASĂ a lui Al Hilal pentru Mbappe: 300 de milioane de euro. Îi oferă un salariu extraterestru: 700 de milioane pe an!

Emanuel Roșu 24.07.2023, 18:57
PSG a acceptat oferta MONSTRUOASĂ a lui Al Hilal pentru Mbappe: 300 de milioane de euro. Îi oferă un salariu extraterestru: 700 de milioane pe an!

Parisul e gata să se despartă de cel mai important jucător din lotul pe care Luis Enrique îl are la dispoziție.

După scandalul cu șefii, Mbappe a fost declarat transferabil. Al Hilal a făcut o propunere astronimică: 300 de milioane de euro. Oferta a fost accentată de șeicii din Qatar. Mbappe mai are un an de contract pe Parc des Princes. PSG i-a transmis clar că există doar două opțiuni pentru el în această vară: fie își prelungește acordul, fie pleacă acum. Conducerea îl bănuiește pe Mbappe că s-a înțeles deja cu Real Madrid pentru 2024, când se eliberează din deal-ul actual.

Conform AFP, Mbappe are acceptul lui PSG pentru a purta tratative cu Al Hilal. Oferta saudiților, în valoare de 300 de milioane de euro, a fost acceptată deja la Paris. Atacantul de 24 de ani n-a plecat în turneul de pregătire din Asia, iar viitorul său poate fi anunțat în câteva zile.

Chelsea, Manchester United, Inter și Barcelona sunt și ele interesate să intre în discuții cu Mbappe, dar nu se pot apropia de banii aruncați în joc de Al Hilal. Pentru a se asigura că nu-l ratează din nou, așa cum s-a întâmplat în 2022, Florentino Perez se gândește să intre și el în licitație încă de acum, Real Madrid e așteptată cu o propunere formală pentru a-l clinti pe Mbappe din capitala Franței. Chiar dacă Madridul va accepta să fie parte din nebunia ofertelor, suma pusă pe masă are șanse mici să ajungă la „cota” Al Hilal.

Salariu de 700 de milioane la Riad

Jurnalistul James Benge, corespondent CBS, susține că Mbappe are în față un munte de bani. Milionarii de la Riad îl ademenesc cu un contract pe un an, în valoare de 700 de milioane de euro. Mbappe ar fi apoi liber să plece la Real Madrid, în caz că și-ar dori asta. Astfel, planul de carieră pe care și l-ar fi făcut deja pentru vara lui 2024 ar trebui doar să suporte o „escală” de un sezon în Arabia Saudită, înainte de treerea pe Bernabeu.

Benge Twitter

În cazul în care transferul lui Mbappe la Al Hilal se face, francezul va deveni cel mai scump jucător din istoria fotbalului. Kylian ar spulbera recordul lui Neymar, stabilit în 2017, după trecerea de la FC Barcelona la PSG pentru 222 de milioane de euro

Urmăriți Playsport.ro și pe