A treia plecare din Superliga. Ioan-Ovidiu Sabău, OUT de la U Cluj. Exclusiv

Alex Matei 30.05.2023, 15:01
A treia plecare din Superliga. Ioan-Ovidiu Sabău, OUT de la U Cluj. Exclusiv

Sezonul din Superliga este aproape de final, mai este de stabilit cine dintre CFR Cluj și FCU Craiova ne va reprezenta în Europa, dar asistăm deja la a doua plecare de antrenor.

După ce Cristiano Bergodi a decis să plece de la Sepsi, după ce Liviu Ciobotariu și-a încheiat conturile cu Voluntari și e posibil să ajungă la echipa din Sfântu Gheorghe, un alt antrenor e ca și plecat de la echipa sa.

Ioan Ovidiu Sabău nu mai vrea să stea la U Cluj

Ioan-Ovidiu Sabău (55 de ani) a reușit minunea la Cluj și a salvat echipa de la retrogradare, dar a decis să nu mai continue, așa cum playsport.ro v-a informat deja.

Mai mult, U Cluj a fost la un pas să câștige Cupa României, dar a pierdut trofeul la loviturile de departajare. Situația legată de lotul pentru viitorul sezon și de faptul că sunt întârzieri salariale la echipă l-au făcut pe Sabău să se gândească tot mai mult la despărțirea de echipa clujeană.

Oficialii ”Șepcilor roșii” nu vor să rămână descoperiți pentru mult timp astfel că au și început tatonările pentru găsirea unui nou antrenor. Cel mai potrivit, în concepția lor, ar fi Cristiano Bergodi de la Sepsi. Cele două părți au și avut prima rundă de discuții pentru o posibilă colaborare, conform surselor Playsport. Numai că, între timp, pe fir au intrat și cei de la CFR Cluj, după ce a devenit tot mai clar că Dan Petrescu nu-și va duce la bun sfârșit contractul din Gruia, scadent la finalul sezonului viitor.

Urmăriți Playsport.ro și pe