A venit beat la antrenamente în mai multe rânduri. Fotbalistul a recunoscut tot după mai mulți ani

Ștefănescu Dragoș / 21.06.2022, 12:09
A venit beat la antrenamente în mai multe rânduri. Fotbalistul a recunoscut tot după mai mulți ani

Cicinho a avut o carieră prodigioasă, bifând echipe mari din Europa și America de Sud. Retras din activitate de câțiva ani, brazilianul a vorbit recent despre problemele pe care le-a avut cu alcoolul. El a dezvăluit că în perioada petrecută la Real Madrid venea la antrenamente beat.

Cicinho, dezvăluiri incendiare din timpul carierei. Brazilianul venea beat la antrenamentele lui Real Madrid

Cicinho avut o carieră prodigioasă în fotbalul mondial, bifând echipe importante din Europa și America de Sud. El a jucat la Botafogo (2001), Atletico Mineiro (2002-2003), Sao Paulo (2003-2006), Real Madrid (2006-2007), AS Roma (2007-2012), Villarreal (2011-2012, împrumutat), Sport Recife (2012-2013), Sivasspor (2013-2016) și Brasiliense (2017-2018). În 2018 s-a retras din activitate din cauza unor probleme la genunchi. Totuși, perioada petrecută la Real Madrid este cea mai importantă din cariera lui Cicinho.

Recent el a făcut câteva dezvăluiri incendiare despre despendența sa de alcool. Fundașul brazilian a recunoscut că în perioada petrecută la Real Madrid se prezenta de multe ori beat la antrenamentele echipei.

Da, m-am prezentat beat la antrenamentele lui Real. Beam cafea și făceam baie în parfum ca să iasă mirosul de alcool.

Ca fotbalist, nu aveam nevoie de bani ca să beau. Oamenii erau fericiți să îmi ofere orice la restaurante”, a declarat Cicinho, citat de Goal.com.

Brazilianul și-a continuat dezvăluirile și a povestit cum problemele cu alcoolul i-au afectat extrem de mult relațiile cu colegii de la AS Roma.

Începeam să beau după antrenament. Ajungeam acasă pe la ora două dimineața și continuam să beau până la 4. De fiecare dată când ajungeam beat la antrenament, liderii vestiarului observau și mă discreditau”, a spus Cicinho.

Cum a început dependența de alcool a lui Cicinho

CV-ul lui Cicinho include trofee prestigioase precum Copa Libertadores și Cupa Mondială a Cluburilor câștigate în 2005 cu Sao Paulo și Cupa Confederațiilor cucerită cu Brazilia în 2005.

Fundașul brazilianul a dezvăluit că problemele sale cu alcoolul au început încă din copilărie. Totul a pornit la vârsta de 13 ani, pe când locuia la țară, în Brazilia.

La 13 ani, când am gustat pentru prima dată din alcool, nu m-am mai oprit niciodată. Locuiam la țară, în Pradopolis, în apropiere de Ribeirao Preto, iar la sfârșit de săptămână ne adunam prietenii și ieșeam în piețe, în cluburi. Era un bar în apropiere, pentru că eram minor, am încercat să ascund, am cerut cui era mai mare să cumpere și am ținut băutura ascunsă de părinții mei, de poliție”, a declarat fostul fundaș al lui Real Madrid.