A venit oferta pentru Paul Anton, de la Dinamo. Un club ar fi pus banii jos pentru mijlocașul „câinilor”

Moldoveanu Camelia / 13.08.2021, 12:59
A venit oferta pentru Paul Anton, de la Dinamo. Un club ar fi pus banii jos pentru mijlocașul „câinilor”

Paul Anton, fotbalistul celor de la Dinamo, este foarte tentant pentru o echipă din străinătate. Clubul i-a făcut deja o ofertă generoasă „câinelui” din Ștefan cel Mare. Unde ar putea ajunge cel care își dorește din tot sufletul să scape de tricoul „roș-alb”.

Paul Anton mimează o accidentare? Iuliu Mureșan, acuzații dure

Paul Anton este în continuare indisponibil din cauza problemelor medicale, însă Iuliu Mureșan îl acuză că se dă accidentat. Mijlocașul de 30 de ani este în conflict cu clubul. Deranjat de faptul că are 4 salarii neplătite la Dinamo, Paul Anton și-a depus memoriu. Rezultatul nu a fost cel așteptat, iar Camera pentru Soluționarea Litigiilor i-a respins cererea. În acest context, el va rămâne în continuare sub contract cu Dinamo.

Iuliu Mureșan a lăsat de înțeles că Paul Anton s-ar da accidentat. El nu a mai evoluat în ultimele 3 jocuri din Liga I, iar antrenorul Dario Bonetti a lăsat de înțeles că mijlocașul are anumite probleme medicale. Iuliu Mureșan are o altă părere și îl atacă pe fotbalist:

Anton nu mai vrea să continue, dar are contract, nu merge cu ‘nu mai vrea’. Nu vii când vrei, pleci când vrei și faci ce vrei. E jucătorul lui Dinamo! Ieri nu s-a antrenat, a zis că îl doare în zona în care a fost accidentat. Nu știu ce să zic, probabil că așa e. Dar Dinamo are nevoie de Paul Anton.

Eu sper să intre pentru că ne-ar ajuta experiența lui, modul în care stă în teren. Am discutat, dar nu o renegociere a salariului, ci altă soluție. Ar fi o soluție să îl vindem pe Anton, dar nu avem nicio ofertă.

E disponibil pentru orice sumă, dar nu ne-a căutat nimeni. Nu vreau să intru în discuția asta acum, dar o să analizăm orice ofertă vine”, a spus Iuliu Mureșan, la Pro X.

Ofertă generoasă venită din străinătate. Când poate pleca de la Dinamo

Lucian Marinescu, agentul lui Paul Anton, a făcut noi dezvăluiri despre situația în care se află fotbalistul. Mai mult, acesta a dezvăluit faptul că mijlocașul ar fi putut juca la o echipa din Turcia, însă situația de la Dinamo l-a împiedicat.

În iarnă am avut o ofertă de la Erzurumspor, foarte bună din punct de vedere economic pentru Paul, dar nu atât de bună, iniţial, pentru club. După aceea, ştiţi cum e… Clubul turc şi-l dorea foarte mult. Până la urmă ajungeam la un acord să fie bine şi pentru club.

Asta mă întrebam şi eu, de asta am transmis comunicat. Suntem foarte curioşi să vedem motivarea Comisiei. Eu am citit memoriul depus de AFAN, de Lucian Enache, care e avocatul nostru. Am preîntâmpinat ceea ce puteau ei să spună la apărarea, cu legea insolvenţei. Aşteptăm, să vedem. Oricum ar fi, cum poţi să stai cinci luni de zile fără să îţi iei banii, să te adresezi Comisiilor ca să ţi se facă dreptate şi nu să primeşti?

În Uniunea Europeană, într-un campionat care vrea să crească. Care este scopul de a nu apăra interesul jucătorilor? Cinci luni de zile de neplată. Eu nu am nicio explicaţie”, a declarat, în exclusivitate, pentru Telekom Sport