A venit vremea ca Florin Tănase să plece de la FCSB. Căpitanul lui Gigi Becali ar putea ajunge în Germania

Cornel Pîrșcoveanu 24.08.2021, 23:16
A venit vremea ca Florin Tănase să plece de la FCSB. Căpitanul lui Gigi Becali ar putea ajunge în Germania

Gigi Becali s-a răzgândit și l-ar putea lăsa pe Florin Tănase să plece de la FCSB în Germania. Impresarul fotbalistului a făcut anunțul. Cât costă acum golgheterul din Liga 1.

Florin Tănase a fost convins să semneze pe 4 ani

După ce a declarat în mai multe rânduri că își dorește să plece de la FCSB, Florin Tănase și-a prelungit contractul pe încă 4 ani. Gigi Becali îi dă de acum 30.000 de euro pe lună, doar să-l mai păstreze o vreme pe omul care a marcat 24 de goluri în sezonul trecut din Liga 1.

Tănase a prelungit contractul acum cinci zile, a semnat contract pe patru ani. I-am făcut 30.000 de euro pe lună și i-am făcut primă de Liga Campionilor de 300.000 de euro. Le măresc la toți dacă ajung în Ligă.

Să spun de ce îl apreciez (n.r. pe Florin Tănase). La mine, dacă pierzi mingea, mă enervez. El nu pierde mingea, se întoarce, se învârte. E adevărat, i-am zis că vreau să joace mai repede, mai în viteză. Dar el nu pierde mingea, driblează 2-3 jucători, face el ce face, se face că pasează, nu știu.”, a declarat Gigi Becali, pe 13 august, la Pro X.

Becali s-a răzgândit. Îl dă cu 3 milioane

După ce a vehiculat sume astronomice pentru fotbaliștii de la FCSB, Gigi Becali a lăsat la preț. Moment ideal pentru încă un transfer. După ce Olimpiu Moruțan a semnat cu Galatasaray, Florin Tănase ar putea ajunge în Germania.

Ioan Becali a anunțat faptul că posibila viitoare echipă a lui Tănase a fost înștiințată de scăderea prețului. De la 5, acum omul de 24 de goluri costă 3 milioane de euro.

Am anunțat cluburile din Germania, care au fost interesate și în trecut de el, că, de două săptămâni, Tănase e liber pentru 3 milioane. Cine are 3 milioane și se va înțelege cu băiatul, îl va avea.

Între timp, Tănase e aici, a prelungit, dă goluri la FCSB, salvează echipa în momente în care echipa nu prea merge. E un punct bun pentru FCSB cu noul antrenor, s-a văzut că FCSB a jucat alt fotbal ieri, dar să sperăm că Iordănescu, încet-încet, îi va pune pe linia de plutire și va micșora avantajul pe care CFR îl are față de ei”, a spus Ioan Becali.

Florin Tănase: „A venit Black Friday mai devreme”

Căpitanul celor de la FCSB a ajuns la concluzia că un nou contract cu FCSB este cea mai bună decizie. Cu toate acestea el încă așteaptă să plece la o echipa din străinătate. „Black Friday” i-ar putea îndeplini marele vis.

Mulţumesc. Am ezitat acum câteva luni, am stat mai bine şi m-am gândit şi am luat această decizie. E o decizie bună atât pentru mine cât şi pentru club, în felul acesta nu voi pleca liber şi clubul nu va pierde atâţia bani cât a dat pe mine.

Cred că am luat decizia cea bună, e şi clubul liniştit, şi eu. Acum am acea cluză de 3 milioane de euro, nu mai cost 5 milioane, a venit Black Friday mai devreme. O zic din tot sufletul că sunt mai liniştit. Am rămas şi cu gândul de a pleca. Aşa m-am gândit, vom vedea.”, a spus Tănase, într-o conferinţă de presă.