Ședință de urgență la Palat, convocată de Gigi Becali în această dimineață! Giovanni Becali și Mihai Stoica sunt prezenți în Aleea Alexandru – FOTO EXCLUSIV

Mihai Rosoiu / 24.08.2021, 11:07

E agitație mare în apropiere de Palatul Victoria. A fost convocată o ședință de urgență la Palat chiar în această dimineață. Gigi Becali, Mihai Stoica și Giovanni Becali sunt prezenți în Aleea Alexandru. Cei trei s-au întâlnit cu câteva ore în urmă, iar motivul este lesne de înțeles. Mediatizatul transfer al lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray va fi rezolvat definitiv pe parcursul zilei de azi.

Ce se discută în ședința de urgență convocată de Gigi Becali la vila din Capitală

Imaginile au fost surprinse de fotoreporterii PlaySport.ro în această dimineață. Verii Becali pun la punct ultimele detalii despre trecerea mijlocașului în campionatul din Turcia. Se pare că mai sunt de rezolvat câteva puncte de pe înțelegerea celor două cluburi. Cel mai probabil, până la sfârșitul zilei, transferul lui Moruțan la Galatasaray va fi parafat.

Mihai Stoica nu lipsește de la aceste discuții foarte importante. Dacă valeriu Argăseală este sărit din schemă în mod constant în astfel de cazuri, Stoica nu absentează niciodată. Omul de încredere al lui Gigi Becali este la curent cu toate detaliile acestui transfer realizat de FCSB.

Gigi Becali a anunțat ieri, 23 august, că Olimpiu Moruțan a fost cedat celor de la Galatasaray, iar suma vehiculată este în jurul valorii de 6.000.000 de euro.

Edi Iordănescu și-a dat girul pentru plecarea mijlocașului

Despărțirea lui Olimpiu Moruțan de FCSB se produce la câteva zile de la venirea lui Edi Iordănescu. Se pare că noul tehnician al FCSB nu a ținut cu dinții ca mijlocașul să continue la echipă.

În ciuda faptului că noul sezon al Ligii 1 Olimpiu Moruțan nu a avut evoluții prea bune, ofertele pentru fotbalistul român au tot apărut. După intereseul mai vechi al celor de la Galatasaray, FC Copenhaga a intrat în cursa pentru Moruțan. Formația daneză ar fi dispusă să ofere 3 milioane de euro plus o bonificație de încă 1 milion de euro în funcție de rezultatele echipei.

Edi Iordănescu a confirmat interesul pentru Moruțan și a declarat că nu se va opune plecării fotbalistului.

Știu un singur lucru, că există interes pentru el. Deocamdată nu este ceva concret, vreo ofertă pe adresa clubului, sunt informat în sensul acesta doar când apare interes concret. Pentru moment trebuie să rămână implicat, atent. Este un jucător pe care-l apreciez foarte mult și-l văd cu foarte mult potențial. Vom vedea.

Nu mă voi opune niciodată unei plecări atunci când este în interesul clubului și al unui jucător, cu mențiunea că îmi doresc foarte mult să completăm, să punem ceva în loc, pentru că avem ca obiectiv titlul și nu ne permitem să fim într-un tranzit continuu”, a declarat Edi Iordănescu.