A visat la o carieră de boxer, dar în final a ales muzica. Recunoașteți copilul din imagine? Azi e faimos în toată România!

Sorin Chiriac 27.12.2020, 14:32
A visat la o carieră de boxer, dar în final a ales muzica. Recunoașteți copilul din imagine? Azi e faimos în toată România!

A visat la o carieră de boxer, dar în final a ales muzica. Este povestea unuia dintre cei mai cunoscuți cântăreți din România. Încă de la vârsta de trei ani a pus mănușile de box în mâini, iar tatăl său a fost campion național de box. Până la urmă, pasiunea sa pentru muzică a invins. Iar astăzi câștigă zeci de mii de euro din cântat.

A visat la o carieră de boxer, dar în final a ales muzica

Recunoașteți copilul din imagine? A iubit la fel de mult chitara, ca și sportul de contact. Le-a practicat pe amândouă în paralel, dar când a trebui să aleagă, a ales muzica. Este povestea cântărețului Pepe, care și-a pus mănuși de box în mâini încă de când avea trei anișori. De altfel, în familia sa, există o veche tradiție în practicarea acestui sport. Atât frații săi, cât și tatăl lor au făcut box. Cel din urmă a fost chiar campion național al României la box.

Pepe copilarie
Pepe a agățat mănușile în cui și a ales chitara

Mi-au plăcut sporturile de contact, în special boxul, pentru care am făcut o pasiune și pe care l-am studiat în mod profesionist și în afara țării, dar nu am participat la concursuri. Cred că aveam trei ani și aveam mănușile de box în mâini. În boxa apartamentului bunicilor mei exista un sac la care se antrena fratele meu mai mare cu zece ani decât mine. Și el a făcut box, ca de altfel și tata, care a și ajuns campion național. Antrenându-se fratele meu, mă duceam după el să-l urmăresc și mă punea să mă bat cu celălalt frate, care era mai mare cu doi ani decât mine. Așa că „microbul” acesta a fost moștenit din familie, a povestit Pepe cu ceva ani în urmă, în Revista Ciao!

VIDEO. Încă se descurcă bine în ring!

Chiar dacă până la urmă a ales muzica, Pepe a continua sa practice boxul, fie și doar de plăcere. Cântărețul se descurcă excelent în ring, acolo unde arată că ar fi putut face carieră și în sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe