A vorbit Ion Țiriac despre divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc: „Nu mă întreba despre ceea ce nu știu”

Pintilie Iosif 10.09.2022, 17:59
A vorbit Ion Țiriac despre divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc: „Nu mă întreba despre ceea ce nu știu”

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat. Cei doi au decis să se despartă la scurt timp după eliminarea surprinzătoare a Simonei Halep, mergând împreună la notar. Vestea divorțului a șocat opinia publică  din România.

Divorțul anului în România: Simona Halep și Toni Iuruc

Ion Țiriac, un apropiat al Simonei Halep, a anticipat că urmează să fie întrebat despre Simona Halep și Toni Iuruc. Fostul tenisman a transmis, în cadrul unei conferințe de presă premergătoare turneului de tenis organizat de el, că nu știe detalii dintre cei doi.

„Înainte să mă întrebați vă zic că nu știu. Nu mă întreba ceea ce nu știu. Nu știu. Relațiile mele cu Simona Halep, Sorana, sunt niște relații logice. Dar eu am o mare calitate, sunt cu picioarele pe pământ. Eu de unde am plecat, de la Brașov, de la Steagul Roșu am lăsat ușa deschisă. Însă nu pot eu să-mi dau o părere despre ceva care un om face sau nu face când închide ușa. Un pic de respect ar trebui să aibă persoana publică, pentru că persoana publică are datoria să împartă în toate punctele de vedere numai binele, ca și în treburile în care nu-i convine pentru că de aceea e persoană publică. Treaba asta are și o graniță pe undeva, ar trebui atunci când închidem ușa să respectăm pe toată lumea”, au fost cuvintele lui Ion Țiriac despre divorțul Simonei Halep.

Prima ediție a Țiriac Foundation Trophy

Ion Țiriac este promotorul turneului de tenis ce va avea loc în această săptămână la București. El a achiziționat o licență WTA 125 deoarece voia să readucă capitala Românmiei în circuitul mondial. Ultima oară, un turneu WTA s-a jucat la București în 2019. BDR Bucharest Open se juca la arenele BNR și era de categoria WTA 250.

Sorana Cîrstea, vedeta turneului de la București

Simona Crîstea este marea favorită a turneului de la București. Românca vrea să se impună în prima ediție a Țiriac Foyndation Trophy.

„Sunt bucuroasă să joc din nou în România, la Bucureşti. Se ştie că de câţiva ani nu am mai avut niciun turneu la Bucureşti şi asta a durut un pic. Dar e bine că începem cu acest turneu de 125.000 pe care sper eu în viitor să îl ducem la 250.000 pentru că se poate. Eu nu joc de obicei turnee de 125.000. Dar pentru mine nu este un turneu de 125.000, este un turneu WTA acasă. Normal că ar însemna mult să câştig trofeul aici, îmi doresc din suflet. Dar vom vedea ce vor fi. Şanse sunt să fie o finală românească, normal, pentru că eu şi Irina suntem favoritele 1 şi 2. Cred că ar fi frumos. Mi-aş dori să fie o finală românească, mai ales că e prima ediţie a turneului.

Mie îmi place mereu să joc în ţară, în faţa familiei, a prietenilor şi apropiaţilor pentru că nu am des această şansă. Aşa că e extrem de important pentru mine să joc aici. Ştiu că se fac eforturi mari pentru organizarea de turnee aici. Domnul Ţiriac poate să aducă turnee în România, dar nu avem unde să le organizăm. Şi aici a fost nevoie să se refacă toată baza pentru a putea găzdui turneul acesta. Lumea poate nu îşi dă seama de eforturile care se fac, dar sper eu să aprecieze”, a adăugat jucătoarea.

Tabloul primului tur de la Țiriac Foundation Trophy:

Sorana Cîrstea – Simona Waltert

Reka-Luca Jani – Nuria Brancaccio

Viktoriya Tomova – Ilona Ghioroaie

Sportivă venită din calificări – Panna Udvardy

Lucia Bronzetti – Maryna Zanevska

Elisabetta Cocciaretto – Erika Andreeva

Andreea Roșca – Julia Grabher

Miriam Bulgaru – Mayar Sheriff

Dalma Galfi – Jaimee Fourlis

Ioana Roșca – Sara Errani

Gabriela Lee – Sportivă venită din calificări

Arantxa Rus – Anna Bondar

Danka Kovinic – Kateryna Baindl

Ekaterina Gorgodze – Sportivă venită din calificări

Irina Bara – Sportivă venită din calificări

Laura Pigossi – Irina Begu

Urmăriți Playsport.ro și pe