Aroganță a lui CTP la adresa divorțului dintre Simona Halep și Toni Iuruc: „Bine că n-a divorțat de tenis”

Andrei Alexandra 10.09.2022, 14:12
Aroganță a lui CTP la adresa divorțului dintre Simona Halep și Toni Iuruc: „Bine că n-a divorțat de tenis”

Cristian Tudor Popescu a vorbit despre divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc, în cadrul unei postări pe social media.

Totodată, CTP a abordat și subiectul David Popivici în cadrul aceleiași postări.

„Bine că n-a divorțat Simona de tenis”

Subiectul despărțitii dintre Simona Halep și Toni Iuruc a acaparat atenția în ultimele zile. În acest context, Cristian Tudor Popescu a dedicat o postare pe Facebook pentru nefericitul eveniment din viața sportivei.

Totodată, CTP a vorbit și despre David Popovici.

Simona una și David al doilea.

Sunt sunat de 24 de ore încoace să zic ceva despre divorțul Simonei Halep. Am tot refuzat, dar văd că întâmplarea asta preocupă multă lume, pentru care e mai importantă decât înfrângerea Simonei în priml tur de la US Open.

Un al doilea subiect la care mi se solicită în mod repetat opinia este David Popovici. În general mă abțin, pentru că nu am suficiente cunoștințe despre natația profesionistă. Mă simt, însă, și, aici, dator cu un răspuns.

1. Bine că n-a divorțat Simona de tenis. N-aș vrea să0i fiu martor la proces.

2. Din ce citesc în presa străină, din ce spun foști mari campioni și specialiști de marcă despre Popovici, desprind următoarea idee: David este al doilea, nu primul. Al doilea om care merge pe apă. Primul a fost Iisus.”

„Numai ea știe ce este în viața ei”

Firicel Tomai, omul care a creat-o pe Simona Halep, a vorbit despre situația actuală a jucătoarei de tenis, în exclusivitate pentru Playsport.ro.

Nimeni nu poate ști ce e acum în viața ei și în sufletul ei! Numai ea știe asta! E viața ei! Personal, nu am mai fost în anturajul său de o vreme bună. Nu pot spune că am o relație bună sau proastă cu familia Halep.”

Mai mult, acesta a subliniat că nu crede în zvonurile care apar în presă, legate de Patrick Mouratoglou.

După mine, povestea asta cu antrenorul ei care ar fi chipurile vinovat pentru turnura din viața personală a Simonei sunt doar prostii. Eu o știu pe Simona Halep, cea de la 20 de ani. Dar nu cred că s-a schimbat ceva! În opinia mea, Simona e o femeie foarte morală, care nu amesteca lucrurile astea. Și fac afirmația asta cu tărie, chiar dacă nu mai sunt în anturajul ei. Repet, Simona nu amesteca lucrurile. Ea își urmărește cu multă atenție țintele. Era foarte ambițioasă și așa cred că a și rămas! E alimentata de energie pozitivă și toți antrenorii pe care și i-a ales sunt sigur că a făcut alegerea de fiecare dată cu multă atenție. Pe de altă parte, lumea e foarte invidioasa și se spun multe prostii. Personal, l-am criticat pe Mouratoglou și recunosc că am spus că poate nu era cea mai buna alegere la acel moment, fiindcă am considerat că există și alții, mai discreți și la fel de buni. Dar Mouratoglou e un antrenor de top, care a știut să rămână mult timp la un nivel înalt. Și nu e simplu sa faci asta!”

Urmăriți Playsport.ro și pe