A vorbit Simona Halep despre suferința trăită: „Am fost prea timidă să spun, dar le sfătuiesc pe toate fetele să o facă”

Andrei Alexandra 15.09.2022, 08:31
A vorbit Simona Halep despre suferința trăită: „Am fost prea timidă să spun, dar le sfătuiesc pe toate fetele să o facă”

Simona Halep a vorbit din nou despre operația de micșorare de sâni pe care a efectuat-o în urmă cu mai mulți ani. Jucătoarea de tenis aflată în prezent pe locul 8 în clasamentul WTA a explicat că acest subiect a fost unul sensibil pentru o perioadă mai lungă de timp, dar că a hotărât să vorbească totuși despre el pentru a oferi un exemplu.

Simona Halep, sfat important pentru toate femeile care se confruntă cu astfel de probleme

Halep a subliniat că sunt destul de multe femei care se confruntă cu astfel de probleme și a ținut să le sfătuiască pe acestea să nu mai stea pe gânduri și să îi urmeze exemplul pentru a scăpa de orice disconfort. În plus, fostul lider WTA a spus că nu ar fi ajuns niciodată la acest nivel dacă nu ar fi luat această decizie în urmă cu circa 10 ani.

„Despre operație, vreau să spun că nu am vorbit 7 sau 8 ani, am fost prea timidă să ating subiectul! A fost un subiect prea personal, așa că l-am ținut pentru mine, dar au trecut deja vreo doi ani de când împărtășesc cu ceilalți acest lucru. Încurajez toate fetele care se confruntă cu problema asta să urmeze exemplul meu! Pentru mine a fost un impediment pentru a juca tenis! Spatele mă chinuia în acele momente. Deci fără operație nu aș fi putut ajunge în top!”, a spus Simona Halep într-un interviu acordat lui Chris Evert.

Românca a fost foarte apreciată pentru inițiativa sa

În urma acestui mesaj, jucătoarea din Constanța și-a atras aprecierea fostei mare campioane din Statele Unite ale Americii. Aceasta a ținut să o felicite pe Halep pentru inițiativa sa, în contextul în care există destul de multe femei care se confruntă cu această problemă și care poate au o anumită reținere în a discuta despre acest subiect.

Cred că după operația de micșorare a sânilor te-ai simțit mai liberă și cred că e un lucru extraordinar că ai vorbit deschis despre asta! Pentru că și alte femei se confruntă cu problema asta, te felicit!”, i-a transmis Chris Evert româncei în cadrul aceluiași interviu.

De asemenea, Simona Halep a mai dat și câteva detalii despre începuturile sale în tenis și a explicat că un rol extrem de important în acest sens l-a avut fratele său: „Mă lua mereu cu el să jucăm diferite jocuri, fotbal, tenis, cu ceilați copii. La 16 ani am câștigat Roland Garros la junioare și am devenit numărul 1! Am zis că trebuie să trec la un alt nivel și nu am mai vrut să joc la junioare, așa că m-am mutat la București, pentru că aveam mai multe oportunități aici: mai mulți parteneri de antrenament, mai mulți antrenori”.

CITEȘTE ȘI Simona Halep n-a stat degeaba. Cu cine a fost surprinsă după despărțirea de Toni Iuruc