AC Milan a pornit tăvălugul pe piața transferurilor. După Origi, urmează un star de la Real

Gabriel-Alexandru Ioniță / 28.06.2022, 13:33
AC Milan a pornit tăvălugul pe piața transferurilor. După Origi, urmează un star de la Real

AC Milan are de gând să fie din nou la un nivel înalt și în sezonul viitor, după ce tocmai a câștigat primul titlu în Serie A după o pauză de 11 ani. Așa că oficialii clubului de pe San Siro au început în forță campania de achiziții din această vară și au de gând să o continue în aceeași manieră.

AC Milan a rezolvat aducerea lui Divock Origi și a făcut deja prima ofertă pentru Marco Asensio

AC Milan a rezolvat deja aducerea lui Divock Origi. Atacantul belgian în vârstă de 27 de ani, liber de contract după despărțirea de Liverpool, a ajuns la un acord cu echipa antrenată de Stefano Pioli, iar marți a efectuat vizita medicală. Nu a mai rămas decât să semneze contractul.

Iar acesta este doar începutul. Asta pentru că AC Milan este deja gata să se orienteze către următoarea mare țintă a verii. Este vorba despre Marco Asensio, mijlocașul ofensiv spaniol în vârstă de 26 de ani al celor de la Real Madrid.

El nu a mai prins foarte mult echipa în ultimele două sezoane și ar dori să încerce o aventură nouă. De asemenea, și clubul madrilen ar fi dispus să renunțe la serviciile sale. Mai ales că mai are doar un sezon de contract și l-ar putea pierde gratis în vara anului viitor.

Astfel, italienii vor să profite și au făcut deja prima ofertă concretă pentru Asensio. Potrivit Corriere dello Sport, această se situează la 30 de milioane de euro, dar este considerată prea mică de cei de la Real Madrid, care ar solicita 50 de milioane de euro.

Astfel, ei au refuzat această primă ofertă, dar, cel mai probabil discuțiile vor continua în zilele viitoare. Asta pentru că pare că este în interesul tuturor părților implicate ca mutarea să se facă în cele din urmă.

Ciprian Tătărușanu ar putea pleca de pe San Siro

Pe de altă parte, AC Milan ar putea să și piardă câțiva jucători în perioada următoare. În primul rând, ar putea fi vorba chiar despre Ciprian Tătărușanu. Portarul român a intrat în vizorul celor de la Napoli, care îl vor pierde în această vară pe columbianul David Ospina.

Astfel, echipa antrenată de Luciano Spaletti ar rămâne doar în Alex Meret. Iar pe lista portarilor care ar putea să îi facă acestuia concurență în sezonul viitor se află Ciprian Tătărușanu, alături de Salvatore Sirigu, care se va despărți de Genoa în urma retrogradării echipei în Serie B.