Accident mortal groaznic. Un internațional a înscris pentru țara sa, iar la 48 de ore și-a pierdut viața

Moldoveanu Camelia / 11.06.2022, 13:52
Accident mortal groaznic. Un internațional a înscris pentru țara sa, iar la 48 de ore și-a pierdut viața

Un fotbalist implicat într-un accident mortal s-a stins din viață la 48 de ore după ce a marcat primul său gol în tricoul echipei naționale. Decesul tânărului a îndoliat lumea fotbalului din țara natală.

A câștigat meciul cu echipa națională, însă nu a mai apucat să se bucure. Accident mortal

Billel Benhamouda, jucătorul în vârstă de 24 de ani al celor de la USM Alger, este victima unui accident mortal petrecut în Algeria. Acesta se afla în propria mașină, alături de un prieten, iar mașina i-a scăpat de sub control. El revenea acasă după convocarea la echipa națională. Vehiculul s-a oprit într-un stâlp și ambii pasageri au murit pe loc.

Accidentul mortal a venit la 48 de ore după ce Billel Benhamouda a fost titular în meciul amical jucat de Algeria contra Congo. Tânărul fotbalist a reușit chiar să înscrie primul său gol la echipa națională, în minutul 13, din penalty.

Fotbalistul algerian decedat a fost crescut la Hadjout, iar în 2016 s-a transferat la USM Algeria. De-a lungul carierei a evoluat doar în țara natală.

Riyad Mahrez, un fotbalist emblematic al Algeriei și o piesă de rezistență în lotul celor de la Manchester City, a transmis condoleanțe pe contul său de Twitter.

Ne exprimăm sincerele regrete către familia lui Billel Benhamouda în urma dispariției tragice a acestuia. Sperăm că Allah să-l aibă în pază și să-i acorde mila Sa și un loc în paradis, iar familiei răbdare și putere pentru a trece peste acest tragic eveniment”, a fost mesajul lui USM Alger pe Twitter.

A murit Jody Lukoki, fostul coleg al românilor Claudiu Keșeru, Cosmin Moți și Dragoș Grigore

O nouă tragedie în lumea fotbalului. Jody Lukoki, jucător crescut de Academia Ajax și care s-a intersectat cu mai mulți fotbaliști români de-a lungul carierei, a decedat la vârsta de 29 de ani. Conform celor de la The Sun, cauzele morții sunt necunoscute, dar jucătorul se afla într-un proces de recuperare, după o accidentare gravă la genunchi: ruptură de ligamente încrucişate.

Născut la Kindu, Jody Lukoki și-a făcut junioratul la Ajax, unde a și debutat în fotbalul mare. După un periplu la Zwolle, „aripa” a ajuns în Bulgaria. A jucat timp ce cinci sezoane pentru Ludogoreț, unde i-a avut colegi pe Cosmin Moți, dar și pe golgheterul Claudiu Keșeru și, în ultima parte a contractului, pe Dragoș Grigore.

Din Bulgaria, a ajuns în Turcia, unde a prins zece partide în tricoul fostei echipe a lui Marius Șumudică, Yeni Malatyaspor.

Jody Lukoki a fost legitimat ultima dată la Twente, dar olandezii i-au desfăcut contractul în februarie 2022, din cauza unei condamnări în urma unor agresiuni conjugale.