Accidentarea nu-l ține departe de petreceri! Unde a fost filmat Neymar după ce a ieșit de pe teren în timpul meciului cu Saint Etienne

Moldoveanu Camelia / 29.11.2021, 20:44
Accidentarea nu-l ține departe de petreceri! Unde a fost filmat Neymar după ce a ieșit de pe teren în timpul meciului cu Saint Etienne

Neymar continuă să provoace controverse cu viața sa extra-sportivă. Cu toate că s-a accidentat grav în meciul Sain-Etienne – PSG (scor 1-3), starul brazilian nu-și poate stăpână „poftele”. Decarul de pe Parc des Princes a fost filmat în mijlocul unei petreceri, la scurt timp după evenimentul neplăcut.

De pe targă direct la petrecere. Neymar iscă încă o controversă

Neymar și Yavanna Marcom s-au confruntat destul de dur în minutul 88 al meciului dintre Sain-Etienne – PSG. Marcom a intrat destul de dur la Neymar, iar cel din urmă a încercat să evite impactul și a călcat strâmb. Entorsa de la glezna stângă a fost, aparent, destul de dură.

Cu toate că Ney este cunoscut pentru simulările sale, dar și pentru faptul că este un fotbalist „fragil”, se pare că de această dată problema a fost una cu adevărat serioasă. Starul brazilian a fost scos pe targă de pe teren.

Însă, Neymar pornește încă un val de controverse la adresa sa. Se pare că a coborât de pe targă, cu piciorul imobilizat, și s-a dus direct acasă. Nu pentru a se odihni așa cum s-ar fi așteptat toată lumea, ci pentru a juca poker. El a postat pe Instagram mai multe fotografii și filmulețe de la meciul încins de cărți.

Neymar are contracte consistente de imagine, printre care se numără și unul cu un important site de poker. Cu toate că este un adevărat împătimit, brazilianul trebuie să mențină vizibilă legătura sa cu acest sport. Însă, cel mai probabil oficialii de pe Parc des Princes nu au fost foarte încântați de postările fotbalistului. Este de menționat faptul că PSG mizează foarte mult pe imagine și campaniile de marketing.

Neymar, de pe targă direct la petrecere
Neymar, de pe targă direct la petrecere

Drama s-ar putea sfârși curând

Decarul celor de la PSG s-a accidentat grav în meciul contra Sain-Etienne. Oficialii parizieni s-au temut că Neymar ar putea fi indisponibil pentru o perioadă îndelungată. Cu toate acestea, potrivit lequipe.fr, brazilianul ar avea nevoie de doar patru săptămâni de repaus.

Trebuie să recunosc că am fost șocat când am văzut imaginile cu momentul accidentării. Sunt impresionante! Sper că nu este ceva grav și că va putea să revină rapid alături de noi. Dar primele semne nu sunt bune”, a spus Mauricio Pochettino, citat de RMC Sport.

Cu toate acestea, severitatea entorsei suferite la glezna stângă trebuie verificată de mai multe investigații. Astfel, Neymar urmează să facă mai multe vizite medicale și după să se decidă o perioadă exactă. Rămâne de văzut dacă o să fie vorba doar de 4 săptămâni, sau mai mult. Neymar nu se află în cea mai frumoasă perioadă a carierei sale, forma fizică fiind una sub standardele ultimilor ani.

Trebuie să mă recuperez. Din păcate, astfel de momente fac parte din viața unui sportiv. Asta trebuie să fac, să ridic capul și să merg înainte. Voi reveni mai puternic”, a scris Neymar pe Instagram.

Tags: