Accidentat, Neymar face show în Brazilia. Ce ascunde subsolul superstarului. VIDEO

Moldoveanu Camelia / 29.12.2021, 08:39

Neymar surprinde pe toată lumea și o face iarăși prin intermediul vieții sale extra-sportive. Decarul celor de la PSG este accidentat și a decis să petreacă Sărbătorile de Iarnă alături de familia sa, în Brazilia. Cu această ocazie, un filmuleț cu locuința startului a scăpat pe internet. Se pare că fotbalistul are în subsolul casei o adevărată discotecă.

Opulență, muzică și voie bună. Neymar are o discotecă în „beci”

Starul Brazilian a fost mereu un adevărat personaj în „sportul rege”. Pe lângă talentul său pur și creativitatea de pe teren de care a dat mereu dovadă, Neymar surprinde și prin viața sa privată. Un mare iubitor de distracții și de muzică bună, fotbalistul a ales să-și amenajeze o discotecă uriașă în „beciul” casei din Brazilia.

Neymar, familia sa și noua iubită (Bruna Biancardi) s-au distrat de Crăciun la reședința de lux, din Brazilia, a starului PSG. Ce-i drept au avut și unde să facă acest lucru deoarece Ney a avut grija ca locuința din țara natală să beneficieze de o discotecă uriașă. Potrivit mundideportivo.com, casa starului este situată în Mangaratiba, pe Coasta Verde (Rio de Janeiro).

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

Accidentare mai grea decât s-a crezut inițial

Procesul de recuperare al acestuia este mai complicat și o să dureze mai mult. Înaintea partidei cu Lorient, în care Paris Saint-Germain a obținut în egal în minutul 90+2, grație golului lui Icardi, pe site-ul oficial al clubului s-a scris că acesta se va întoarce la antrenamente după aproximativ patru-cinci săptămâni.

Neymar și-a continuat procesul de recuperare la centrul Ooredoo, iar revenirea sa la antrenamente este programată peste patru sau cinci săptămâni” au transmis parizienii.

Cifre slabe pentru Neymar în acest sezon competițional

În acest sezon, Neymar a bifat 14 meciuri pentru PSG în toate competițiile, timp în care a marcat doar trei goluri și a oferit alte trei pase decisive. Paris Saint-Germain va juca în faza optimilor de finală ale Ligii Campionilor contra celor de la Real Madrid. Partida tur va avea loc pe 15 februarie, pe „Parc des Princes”. Există dubii în ceea ce privește disponibilitatea lui Neymar pentru această partidă.

În cazul în care recuperarea lui Neymar are întârzieri, acesta va relua sesiunile de pregătire în jurul datei de 24 ianuarie. Reprezintă un motiv de îngrijorare pentru PSG, în contextul în care acesta are în jur de trei săptămâni pentru a fi apt înaintea duelului cu cea mai titrată echipă a competiției, Real Madrid.