FOTO. Cum arată locuința-extraterestră a lui Neymar pe care brazilianul a scos din buzunar 3 milioane de euro

Bădulescu Silvian / 27.12.2021, 22:00

Fotbalistul brazilian Neymar și-a cumpărat o nouă locuință. Acesta a plătit nu mai puțin de trei milioane de euro, conform celor de la The Sun, și presa a speculat că și-a petrecut sărbătorile de Crăciun acolo.

Crăciun alături de familie

Locuința acestuia nu se află în Paris, ci în țara sa, Brazilia. Casa are șapte dormitoare, un teren de squash, o piscină, un garaj pentru 20 de mașini, precum și un lift panoramic între etajele locuinței sale. Noua locuință se situează în cartierul Alphaville, din Sao Paulo.

Fotbalistul și-a petrecut Crăciunul aici, alături de familia sa, precum și noua iubită. El a fost surprins alături de Bruna Biancardi în pozele de familie pe care le are, conform aceleiași surse. Aceasta este doar a doua iubită pe care o prezintă familiei, după Bruna Marquezine, cea care a reprezentat cea mai lungă relație a fotbalistului lui Paris Saint-Germain. El a postat pe social media, pe contul personal de Instagram, pozele alături de familie și de Bruna Biancardi. Au mai fost prezenți părinții acestuia, precum și sora lui și prieteni.

În ceea ce privește activitatea de pe terenul de fotbal, acesta se află în proces de recuperare. Fotbalistul brazilian a fost chinuit de accidentări de-a lungul carierei sale. Mai ales în momente-cheie ale sezonului, a suferit diverse lovituri care l-au ținut departe de acțiunea de pe gazon. După verdictul inițial în ceea ce privește accidentarea, s-a crezut că Neymar se va întoarce pe teren la începutul lui ianuarie.

Accidentare mai grea decât s-a crezut inițial

Procesul de recuperare al acestuia este mai complicat și o să dureze mai mult. Înaintea partidei cu Lorient, în care Paris Saint-Germain a obținut în egal în minutul 90+2, grație golului lui Icardi, pe site-ul oficial al clubului s-a scris că acesta se va întoarce la antrenamente după aproximativ patru-cinci săptămâni.

Neymar și-a continuat procesul de recuperare la centrul Ooredoo, iar revenirea sa la antrenamente este programată peste patru sau cinci săptămâni” au transmis parizienii.

În acest sezon, Neymar a bifat 14 meciuri pentru PSG în toate competițiile, timp în care a marcat doar trei goluri și a oferit alte trei pase decisive. Paris Saint-Germain va juca în faza optimilor de finală ale Ligii Campionilor contra celor de la Real Madrid. Partida tur va avea loc pe 15 februarie, pe „Parc des Princes”. Există dubii în ceea ce privește disponibilitatea lui Neymar pentru această partidă.

În cazul în care recuperarea lui Neymar are întârzieri, acesta va relua sesiunile de pregătire în jurul datei de 24 ianuarie. Reprezintă un motiv de îngrijorare pentru PSG, în contextul în care acesta are în jur de trei săptămâni pentru a fi apt înaintea duelului cu cea mai titrată echipă a competiției, Real Madrid.