Acord total între Mircea Rednic și Nicolae Badea. Dinamo ar putea avea un antrenor nou în zilele viitoare

Gabriel-Alexandru Ioniță / 25.09.2021, 21:21
Acord total între Mircea Rednic și Nicolae Badea. Dinamo ar putea avea un antrenor nou în zilele viitoare

Continuă „telenovela” numirii noului antrenor al lui Dinamo. Se pare că în acest moment ar exista o „luptă” de la distanță pentru putere în club între Iuliu Mureșan și Răzvan Zăvăleanu pe de-o parte și Nicolae Badea și programul DDB pe de altă parte.

În urmă cu câteva ore a apărut informația conform căreia Mureșan și Zăvăleanu ar fi aproape de a-l convinge pe Adrian Mutu să semneze cu Dinamo. Ei nu ar fi de acord cu variante readucerii lui Mircea Rednic la echipa din Ștefan cel Mare. Variantă care este susținută de Nicolae Badea și fanii din programul DDB.

Mircea Rednic a rămas singur în „cursa” pentru banca lui Dinamo

Se pare însă că acest lucru nu se va întâmpla în cele din urmă. Însuși Adrian Mutu a explicat în exclusivitate pentru PlaySport.ro că nu a discutat cu nimeni de la Dinamo. Și nici nu are de gând să o facă.

Astfel că Mircea Rednic ar avea cale liberă spre al cincilea mandat pe banca lui Dinamo. Asta, bineînțeles, după ce se va rezolva situația lui Dario Bonetti.

Antrenorul italian încă nu a semnat rezilierea contractului. Și pare că nici nu are de gând să o facă dacă nu va primi daune materiale din partea conducerii dinamoviste.

Rednic a confirmat a avut discuții cu Nicolae Badea și că va fi noul antrenor al lui Dinamo după ce se va rezolva situația contractuală a lui Bonetti. Doar că antrenorul italian susține că este infectat cu Covid, astfel că rezilierea contractului său va mai dura cel puțin o săptămână.

Rednic: „Vin oricât de greu ar fi!”

Sunt șanse foarte mari ca Mircea Rednic să fie anunțat oficial și să-și intre în atribuții odată cu pauza competițională de la începutul lunii octombrie provocată de meciurile echipelor naționale.

Am fost la discuţii cu Badea, dar încă situaţia lui Bonetti este neclară. Dinamo are antrenor! Când nu va mai fi nimeni pe bancă şi situaţia se va clarifica, i-am spus şi lui Badea că vin la Dinamo oricât de greu ar fi”, a spus Mircea Rednic la Sport Total FM.

Rămâne de văzut cum va decurge relația dintre Rednic și Iuliu Mureșan. Este cunoscut faptul că cei doi sunt certați din 2013. Atunci, antrenorul a fost demis de la echipa din Gruia după doar 4 meciuri.

Mircea Rednic este liber de contract din luna aprilie a acestui an. Atunci, el a fost demis de la Viitorul Constanța (actualul Farul).