„Actor” în scandalul „Steaua e numai una”, Adrian Ropotan a reacționat la imaginile cu Dănciulescu și imnul Rapidului. VIDEO EXCLUSIV

Robert Zanfir 10.08.2022, 08:03
„Actor” în scandalul „Steaua e numai una”, Adrian Ropotan a reacționat la imaginile cu Dănciulescu și imnul Rapidului. VIDEO EXCLUSIV

Adrian Ropotan (36 de ani) a reacționat, la Playsport Live, pe marginea imaginilor în care Ionel Dănciulescu a fost surprins în timp ce cânta imnul Rapidului. Ropotan a fost unul implicat, alături de Gabi Torje și Cristi Pulhac, în scandalul manelei „Steaua e numai una”, din 2008.

Ionel Dănciulescu, Dănuț Lupu și Daniel Iftodi au fost surprinși în timp ce cântau imnul Rapidului. Totul s-ar fi întâmplat în urma cu cinci ani, la o petrecere dată de Gabriel Torje. Imaginile, postate pe pagina de facebook a DDB Italia, au provocat un val de reproșuri din partea fanilor lui Dinamo. Dacă Lupu și Iftodi au jucat în tricoul Rapidului, Danciu-gol nu a fost iertat de suporteri.

„Actor” în scandalul „Steaua e numai una”, Adrian Ropotan a reacționat la imaginile cu Dănciulescu și imnul Rapidului

Despre Ionel Danciulescu, Lupu si Iftodi a vorbit și Adrian Ropotan. Fostul mijlocaș al lui Dinamo a trăit pe propria piele un astfel de scandal, dar cu un impact mult mai mare. În 2008, Ropotan, Torje și Pulhac au fost filmați în timp ce se distrau pe ritmurile manelei „Steaua e numai una”.

„Episodul ăla mă va urmări toată viața mea. Mi se păreau și atunci amuzante, pentru că noi știam care a fost situația. Ce a fost expus a fost altceva. Pentru noi a fost o joacă, o glumă.

Revenind la actualitate, nu știu dacă se va face tam-tam pe cheastia asta. Nu știu dacă va dura așa mult”, a reacționat Adrian Ropotan la Playsport Live.

Ionel Dănciulescu se apără după ce a fost prins cântând imnul Rapidului

Fostul atacant al lui Dinamo spune că imaginile în care este filmat în timp ce cînta imnul Rapidului sunt din urmă cu cinci ani. Petrecerea în cauză ar fi avut loc lîn garsoniera lui Torje, în 2018. Acesta a fost prilejuită de festivitatea organizată în cinstea lui Daniel Florea. Atunci, au fost cântate mai multe imnuri de echipă.

„Imaginile sunt de la un turneu de old-boys din 2018 de la Galați, unde au participat Dinamo, Rapid, Steaua și Oțelul. După meciuri am fost toți la petrecere, unde s-au cântat toate imnurile, nu doar cel al Rapidului, numai că au fost făcute publice doar aceste imagini. S-au cântat și imnurile celorlalte trei echipe care au participat. A fost o chestie de fun.

Toată lumea știe că sunt dinamovist și nu poate nimeni să conteste acest lucru”, a declarat Ionel Dănciulescu pentru ProSport.

Pe mine mă doare altceva, nu că ar fi vândut domnișoara aceia filmulețul. M-a deranjat că noi vorbiserăm că suntem între noi, că ne simțim bine, da, da, da… Când îți faci ziua și știi cine vine la tine, presupun că nu inviți de pe stradă…
Adrian Ropotan, la Playsport Live.

Urmăriți Playsport.ro și pe