Cum se apără Ionel Dănciulescu după ce a fost prins cântând imnul Rapidului: „A fost ceva de fun”

Robert Zanfir 08.08.2022, 23:04
Cum se apără Ionel Dănciulescu după ce a fost prins cântând imnul Rapidului: „A fost ceva de fun”

Ionel Dănciulescu (45 de ani) a oferit explicații după ce a fost filmat în timp ce cântă imnul Rapidului. Fostul mare atacant al lui Dinamo nu este primul implicat în astfel de monente. În 2008, Gabriel Torje, Cristi Pulhac şi Adrian Ropotan au fost filmați în timp ce se distrează pe ritmurile melodiei „Steaua e numai una”, dedicată rivailor din Ghencea.

Ionel Dănciulescu, Dănuț Lupu și Daniel Iftodi au fost surprinși în timp ce cântau imnul Rapidului. Dacă Lupu și Iftodi pot avea „scuza” că au îmbrăcat și tricoul Rapidului, Danciulescu nu a avut niciodată vreo legătură cu Giuleștiul. Imaginile, postate pe pagina de facebook a DDB Italia, au ridicat multe sprâncene în ceea ce îl privește pe fostul atacant din Ștefan cel Mare.

Ionel Dănciulescu se apără după ce a fost prins cântând imnul Rapidului

„Danciu” spune că imaginile sunt din urmă cu cinci ani și că au fost filmate la o petrecere între prieteni, în care sunt cântate și alte imnuri de echipă, nu doar cel am Rapidului.

„Imaginile sunt de la un turneu de old-boys din 2018 de la Galați, unde au participat Dinamo, Rapid, Steaua și Oțelul. După meciuri am fost toți la petrecere, unde s-au cântat toate imnurile, nu doar cel al Rapidului, numai că au fost făcute publice doar aceste imagini. S-au cântat și imnurile celorlalte trei echipe care au participat. A fost o chestie de fun.

Toată lumea știe că sunt dinamovist și nu poate nimeni să conteste acest lucru”, a declarat Ionel Dănciulescu pentru ProSport.

Petrecerea în cauză ar fi avut loc la Galați, în 2018. Acesta a fost prilejuită de festivitatea organizată în cinstea lui Daniel Florea.

Fost jucător la Oțelul, Dinamo, Șahtior Donețk sau APOEL Nicosia, Florea a organizat o competiție de old boys la care au participat Dinamo, Rapid, Steaua și Oțelul, dar și reprezentative ale artiștilor și jurnaliștilor.

Gabriel Torje, Cristi Pulhac şi Adrian Ropotan au petrecut pe „Steaua e numai una!”

Gabriel Torje, Cristi Pulhac şi Adrian Ropotan au fost implicați într-un scandal uriaș în 2008. Cei trei au petrecut alături de trei domnişoare pe acordurile melodiei manelistului Copilul de Aur, „Steaua e numai una!”.

Gabi Torje a declarat la acea vreme că filmul a fost montat de cineva și că, de fapt, nu a cântat melodia dedicată celor de la Steaua, după câștigarea campionatului 2005-2006.

„De fapt ascultam o altă melodie, «Vine Borcea cu Spartanii». Cineva a montat filmuleţul şi a pus melodia Stelei pe fundal. Am greşit că ne-am întîlnit la mine acasă şi nu am mers undeva la o terasă, dar părea cam mult după ce am pierdut la Braşov. Cred că acea persoană care a filmat a făcut-o cu un scop precis. După amenda pe care am primit-o, a fost o petrecere destul de scumpă.

Cea care a filmat nici nu o cunosc prea bine, este din Timişoara. O fi vrut să se răzbune că am plecat de la Poli la Dinamo”, a spus Torje.

Urmăriți Playsport.ro și pe