Acum s-a aflat ce face Cristi Borcea zilnic! Valentina Pelinel nu s-a mai abținut și a spus tot: „Încercăm să echilibrăm”

Iulian Ioncea 21.04.2023, 12:25

Ajuns la 53 de ani, vârstă împlinită în luna ianuarie, Cristi Borcea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Valentina Pelinel, care i-a devenit soție în 2018.

Fostul acționar de la Dinamo București, care a mai fost căsătorit în trecut și cu Mihaela Borcea și Alina Vidican, a încercat pe cât posibil, mai ales în ultimii ani, să își țină viața de familie cât mai departe de ochii presei și ai curioșilor. Cu toate acestea, informații au tot ajuns în tabloide și pe internet, iar acum jurnaliștii de la Ciao au și făcut un interviu cu Valentina Pelinel, în cadrul căruia aceasta a vorbit despre mariajul cu Cristi Borcea.

Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea: Ce face zilnic

Potrivit sursei citate, Valentina Pelinel a dezvăluit că soțul ei nu a uitat nicio secundă de unde a pornit și că în fiecare zi face câte o faptă bună. Mai mult decât atât, Cristi Borcea este foarte sensibil când vine vorba despre fetele pe care le are.

„Soțul meu este un om cu suflet de aur. Îl respect pentru ceea ce este și pentru ceea ce a realizat și apreciez că nu a uitat de unde a plecat. A pornit de jos și nu uită să ajute nicio clipă. Nu cred că e zi de la Dumnezeu în care soțul meu să nu ajute pe cineva cu ceva. E un om foarte bun! E soțul meu, tatăl copiilor mei, jumătatea mea.

Cristi Borcea are încredere în felul meu de a crește copiii și intervine doar atunci când este nevoie. El e mai sensibil la fete și nu le poate refuza de cele mai multe ori, iar eu sunt sensibilă la băiat, așa că încercăm să echilibrăm balanța și să nu îi răsfățăm prea mult”, a spus Valentina Pelinel pentru sursa citată.

Urmăriți Playsport.ro și pe