Secrete din intimitatea cuplului Borcea – Pelinel. „Așa dormim noi, la propriu!” Dezvăluiri incredibile

Alex Matei 10.04.2023, 13:50

Cristi Borcea, fostul acționar majoritar de la Dinamo, și soția sa, Valentina Pelinel, au plecat într-o vacanță de lux într-o locație de vis. Cei doi amorezi vor reveni în țară în ajunul Sărbătorilor Pascale.

Valentina Pelinel, despre relația cu Cristi Borcea

Valentina Pelinel nu este deloc fițoasă. Ea a acceptat să stea de vorbă cu presa chiar și în zilele de vacanță. Superba blondină a mărturisit că destinația a fost aleasă de către cei trei copii pe care îi are cu fostul șef de la Dinamo. Micuții au preferat să meargă în locația unde s-au distrat copios și în urmă cu un an.

Fostul top model a făcut dezvăluiri savuroase din viața intimă. Vedeta a explicat la ce metode apelează pentru a se împăca cu partenerul de viață după o discuție mai aprinsă. Ea a spus, de asemenea, cum își controlează gelozia în relația cu Cristi Borcea.

De câteva zile, am profitat de vacanța școlară a lui Milan și ne-am întors în Abu Dhabi. Aici copiii nu se plictisesc. Ei vor, le place foarte mult. Au plajă, marea, Warner Bros Studios, Aquarium, Ferrari World, Zoo, safari…La Abu Dhabi venim măcar o dată pe an cu copiii.”, a declarat Valentina Pelinel, conform cancan.ro.

”Soțul meu este un bărbat dorit”

În momentul în care a fost întrebată cum își împarte timpul ca mamă și ca femeie de afaceri, Valentina Pelinel a oferit următorul răspuns:

Încerc să existe un echilibru între aceste două părti din viața mea. Desigur că prioritatea o reprezintă soțul și copiii mei, alături de care petrec cel mai mult timp. Acum personalitățile copiilor sunt așa de bine formate și au la rândul lor nevoie de supraveghere, dar și de independență, încât este mai ușor să mă adaptez. Ne jucăm împreună, dar fiecare are activități separate și preferințe despre cum își petrece timpul. În restul zilei, mă ocup și de susținerea afacerilor familiei.”, a mai spus soția lui Cristi Borcea.

Femeia de afaceri a recunoscut că soțul ei este curtat, dar are mare încredere în el și nu simte că relația lor ar fi în pericol.

Unde există iubire, există și gelozie. Soțul meu este un bărbat dorit și sunt conștientă de asta. Dar am ales să fim parteneri de viață și avem împreună o familie frumoasă și unită.”, a adăugat fostul manechin.

”Așa dormim noi mereu”

La finalul interviului, Valentina Pelinel a spus că ei nu merg niciodată la culcare certați.

Noi petrecem timp valoros împreună și comunicăm foarte bine, de multe ori doar din priviri. Certurile banale de cuplu nu trebuie luate în seamă, mai ales că noi nu dormim niciodată certați, ci în brațe, lipiți la propriu. Cred sincer că suntem o echipă puternică ce poate trece peste orice cu iubire și înțelegere.”, a conchis vedeta.

Urmăriți Playsport.ro și pe