Acuzat de blat, Meme reacționează: ”Să mergem la detectorul de minciuni”. Pe cine amenință managerul

Catinca Giosanu 26.01.2021, 10:20
Acuzat de blat, Meme reacționează: ”Să mergem la detectorul de minciuni”. Pe cine amenință managerul

Managerul general al echipei de fotbal Steaua, Mihai Stoica, a oferit o primă reacție după ce a fost acuzat de blat de către fostul antrenor al celor de la Oțelul Galați.

Meme Stoica răspunde după ce a fost acuzat de blat: ”Să mergem la detectorul de minciuni”

Meme Stoica a răspuns la acuzațiile pe care i le-a adus Victor Roșca.

Victor Roșca a povestit că a fost pus într-o situație ingrată pe vremea când o antrena pe Oțelul Galați. Fostul antrenor a spus că echipa lui a „trântit” un meci cu Gloria Bistrița, aranjamentul fiind recunoscut ulterior de Mihai Stoica, la acea vreme președinte la Oțelul. Formația a câștigat în fața gălățenilor cu 1-0, după un gol încasat de Cristi „Babicu” Munteanu direct din corner. Cu un sezon în urmă, gălățenii se salvaseră de la retrogradare tot în urma unui meci cu cântec.

MM Stoica, acuzat de blat
MM Stoica, acuzat de blat

Prima reacție a lui MM Stoica

MM Stoica nu a mai suportat și a răbufnit după ce a fost acuzat de blat. Managerul general al celor de la FCSB a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care a explicat punctual ceea ce s-a întâmplat la controversata partidă.

Ceahlăul – Oțelul 0:0 a fost un rezultat care convenea ambelor echipe. Ceahlăul se salva matematic în penultima etapă (nu mai avea nevoie de un punct la Bistrița în ultimul joc, lui nea Jean nu i-a convenit deloc, deci e absurd ce zice nea Vichi). Noi trebuia să câștigăm ultimul meci acasă cu Mediașul, care era deja retrogradată. A fost 3-0 cu Ilie Dumitrescu antrenor.”, a precizat Mihai Stoica.

”Nu-l acționez în instanță”

Oficialul a negat toate acuzele care i se aduc. În plus, acesta aq declarat că este dispus să meargă la testul poligraf. Mai mult decât atât, el i-a propus lui Victor Roșca să îl însoțească la detectorul de minciuni.

L-am schimbat pe Victor Roșca pentru că nu eram mulțumit de joc, deși rezultatele nu erau foarte slabe. A contat mult și că refuza să înceapă cu Ogăraru, jucător pe care – personal – îl apreciam mult. Îl știam bine de la naționala U18, coleg cu Chivu, Cernat, Dică. Cu Lăcătuș am ajuns să avem șanse la titlu, câștigând și contra Stelei (meci cu declarații din care reieșea clar cât de “bune” erau relațiile noastre cu cei din Ghencea).

Nu-l acționez în instanță pe nea Vichi pentru că realizez cu regret confuzia în care se află. În schimb, mă ofer să mergem împreună la testul poligraf. Șă se afle dacă e adevărat ce spune fostul meu colaborator. Totul este o PURĂ INVENȚIE. Îmi pare rău doar pentru că un om cu care am avut o relație civilizată apare cu asemenea acuze absurde. Păcat, nea Vichi, mare păcat.”, a mai scris Meme Stoica pe contul lui de Facebook.

La finalul discursului său, oficialul a ținut să facă o precizare despre meciurile blat.

Sunt destule episoade în cariera mea începută cu 29 ani în urmă care pot fi înfierate, dar membru al cooperativei chiar n-am fost. Iar meciurile blat la Bistrița nu se pierdeau în minutul 78”, a conchis MM Stoica.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe