Meme și-a aruncat telefonul ca să-l fenteze pe Gigi, dar Mache i-a sărit în ajutor. Motiv de ironii fine ale lui Panduru

Catinca Giosanu 20.01.2021, 14:26
Meme și-a aruncat telefonul ca să-l fenteze pe Gigi, dar Mache i-a sărit în ajutor. Motiv de ironii fine ale lui Panduru

Oficialii celor de la FCSB au fost surprinși în timp ce vobeau la telefon în pauza meciului cu Viitorul. La un moment dat, Meme Stoica și-a ieșit din fire și a aruncat telefonul.

Meme și-a aruncat telefonul, ca să-l fenteze pe Gigi, dar Mache i-a sărit în ajutor

FCSB a remizat în deplasarea cu Viitorul, scor 2-2. La pauza meciului însă, Mihai Stoica a fost surprins discutând la telefon. Cel mai probabi, Meme era nervos din cauza faptului că echipa sa a intrat în dezavantaj la vestiare.

Astfel, managerul general de la FCSB și-a aruncat telefonul, dar Mache i-a sărit în ajutor. Mai precis, Marius Ianuli i-a împrumutat telefonul său pentru a continua discuția pe care o purta.

Basarab Panduru: „Argăseală poate scrie o poezie”

Nu îmi dau seama cu cine vorbesc, chiar nu știu. Argăseală poate scrie o poezie. Oamenii fac ce trebuie să facă, eu știu? Mi-e greu să cred că vorbea cu patronul, apoi să cheme pe cineva, să transmită mai departe. Nu cred că vorbește cu patronul, dar nu știu. MM probabil întreabă de anumite faze, de penalty-ul nedat”, a precizat Basarab Panduru, într-o intervenție la TV Telekom Sport.

De menționat este că în momentul în care MM Stoica a fost surprins în timp ce vorbea la telefon, Viitorul conducea cu 1-0. Golul a fost marcat de Cosmin Matei din penalty.

Reamintim faptul că în trecut, managerul general Mihai Stoica a recunoscut că obișnuia să se consulte cu patronul Gigi Becali în timpul meciurilor.

Meme Stoica și-a aruncat telefonul la pauza meciului cu Viitorul
Meme Stoica și-a aruncat telefonul la pauza meciului cu Viitorul / Sursa Foto: Captură

Rezumatul partidei Viitorul – FCSB, scor 2-2

Viitorul a deschis scorul printr-un penalty transformat de Cosmin Matei, în minutul 17. Nervozitatea a fost vizibilă în loja oficialilor de la FCSB. Imediat după fluierul care a pus capăt primelor 45 de minute, Mihai Stoica, Valeriu Argăseală și Marius Ianuli au fost surprinși înroșind liniile telefonice.

În minutul 46, Toni Petrea l-a băgat în teren pe Alexandru Buziuc și l-a scos pe Darius Olaru. A fost o mutare firească, ținând cont de scor.

În cele din urmă, Viitorul și FCSB au terminat la egalitate în etapa a 17-a din Liga 1, scor 2-2. Astfel, roș-albaștrii mai au doar un punct avans în fruntea clasamentului, în timp ce pentru antrenorul Viitorului, Mircea Rednic, acesta este al șaselea egal în ultimelelui 6 meciuri cu FCSB.

Urmăriți Playsport.ro și pe