Acuzații grave la adresa primăriței Lia Olguța Vasilescu. Adrian Mititelu s-a dezlănțuit: „Acum aveam 3 titluri”

Gabriel-Alexandru Ioniță 08.08.2022, 15:27
Acuzații grave la adresa primăriței Lia Olguța Vasilescu. Adrian Mititelu s-a dezlănțuit: „Acum aveam 3 titluri”

Adrian Mititelu a continuat războiul cu cei de la CSU Craiova, imediat după ce echipa sa a pierdut Derby-ul Olteniei cu scorul de 1-2. Patronul lui FCU Craiova a acuzat din nou că rivala din oraș este o echipă înființată și susținută politic. Și a lansat un atac la adresa fostului și actualului primar din Craiova, Lia Olguța Vasilescu.

Adrian Mititelu dă vina pe Olguța Vasilescu pentru problemele cu care s-a confruntat FCU Craiova în ultimii ani

El a spus că aceasta a ales să susțină înființarea unei echipe noi, în opinia lui, în detrimentul susținerii echipei sale. În momentul în care aceasta a fost dezafiliată de către FRF în 2011. Adrian Mititelu este de părere că, dacă FCU Craiova ar fi rămas singura echipă din oraș și ar fi avut parte de susținerea factorilor de decizie locali, atunci această echipă ar fi devenit o forță în fotbalul românesc și ar fi câștigat în această perioadă trei sau patru titluri de campioană.

Sunt fericit pentru că cea mai mare parte a suporterilor, prezenți la acest meci, a fost cu noi. Asta înseamnă că oamenii n-au uitat și nu ne-au lăsat, chiar dacă mulți dintre ei merg și la meciurile celor de la CSU.

Suntem într-o situație hilară, bizară. Tot stadionul a scandat ’Știința!’. Este o situație unică în lume. Vă dați seama că dacă suporterii aceștia nu se divizau ce forță era acum acest club?

Vă dați seama, dacă doamna Olguța Vasilescu nu lua decizia să facă o nouă echipă și mă sprijinea pe mine atunci și nu mă bloca domnul Rotaru pe mine 7 ani, ce echipă aveam noi acum? Aveam trei titluri de campion câștigate, vă garamtez eu. Bine, nu vă pot garanta, vă spun eu.

Dacă nu mă blocau 7 ani și în 2012 mă ajutau sau dacă nu-mi distrugeau echipa aia din 2012, acum aveam 3-4 titluri cu stadionul și cu publicul acesta.

Patronul lui FCU susține că războiul din Craiova nu se va termina niciodată

Dar, așa, divizare, război și va fi foarte greu pentru fotbalul craiovean, pentru că este un război intern, care nu se va termina niciodată și de care vor profita celelalte forțe fotbalistice din România.

Nu am nicio treabă cu doamna Olguța, eu numai am adus minte ce s-a întâmplat”, a spus Adrian Mititelu după meci, la zona mixtă a stadionului „Ion Oblemenco”.

CITEȘTE ȘI Adrian Mititelu, la o cafea cu Mihai Rotaru. Răspunsul patronului de la FCU a fost uluitor. „Aș vrea să-l întreb de ce”

Urmăriți Playsport.ro și pe