Acuzații înfiorătoare la adresa lui Cristi Săpunaru: „A scuipat copiii în timp ce se îndrepta spre vestiare”

Olteanu Ștefan 11.09.2022, 13:33
Acuzații înfiorătoare la adresa lui Cristi Săpunaru: „A scuipat copiii în timp ce se îndrepta spre vestiare”

Ovidiu Mihăilescu, suporterul lui FCU Craiova care a fost la un pas să se bată cu Cristi Săpunaru, a dezvăluit de unde a izbucnit tot conflictul și a făcut o serie de acuzații grave la adresa căpitanului de la Rapid.

Cristi Săpunaru, personajul negativ după FCU Craiova – Rapid 1-0. Noi acuzații grave vin la adresa jucătorului

Duelul FCU Craiova – Rapid 1-0 din runda cu numărul 10 a Superligii s-a încheiat cu o atmosferă extrem de tensionată, iar Cristi Săpunaru a fost în mijlocul unor momente șocante. Nervos de faptul că a fost înjurat de un suporter al gazdelor, căpitanul Rapidului a sărit la bătaie și cu greu a putut fi stăpânit de cei prezenți la fața locului.

Adrian Mititelu jr. s-a declarat șocat după ce a văzut filmările cu Săpunaru în acțiune și l-a comparat pe fotbalist cu un luptător de K-1 sau inclusiv cu celebrul actor Jean-Claude Van Damme.

Însă, cel mai bine ar putea să relateze ce s-a întâmplat chiar cel implicat în scandalul cu Cristi Săpunaru. Ovidiu Mihăilescu, bărbat de 44 de ani cunoscut în rândul suporterilor olteni și sub porecla de „Poștașu”, a dezvăluit tot firul evenimentelor de la meciul FCU Craiova – Rapid 1-0. Se pare că disputa dintre Mihăilescu și Săpunaru a început încă de la pauza partidei:

„Vreau să o rezolvăm, deoarece doresc ca lumea să afle adevărul. Acest individ pe nume Cristi Săpunaru este un pericol public pe terenul de joc. De ani de zile el tot are apucături de ultras pe terenul de fotbal, deși încă este jucător în activitate.

Acum să revenim la incidentul cu mine. La pauză, în drum spre vestiare, eu mă aflam în tribună alături de fiul meu, dar lângă noi erau și alți copilași. Ce credeți că face acest individ pe nume Săpunaru? Copiii mai strigau spre el, știți cum sunt copiii, iar Spunaru a început să scuipe spre fiul meu și spre toți copiii de acolo, Evident că m-am enervat teribil și l-am înjurat și eu.

El m-a văzut pe mine și m-a recunoscut. Apoi, la finalul meciului, după ce el a terminat circul ăla cu jandarmii din fața suporterilor rapidiști, în drum spre vestiare, mă tot căuta din priviri. M-a văzut din nou și am început să ne înjurăm reciproc. Apoi, dintr-o dată el a vrut să sară balustrada și să vină să ne batem în tribună”, a dezvăluit Ovidiu Mihăilescu, potrivit Prosport.

Vrea să îi facă plângere penală lui Cristi Săpunaru

În continuare, suporterul lui FCU Craiova le-a cerut celor de la Federația Română de Fotbal să ia măsuri împotriva lui Cristi Săpunaru și, în același timp, a anunțat că el va face o plângere penală pe numele căpitanului de la Rapid:

„Erau și copii pe acolo. Dar Săpunaru deja intrase în roul lui de mare ultras și voia să ne batem. Vă dați seama ce minte are accest om? Nu îmi este frică de acest Spunaru. Dar individul ăsta nu gândește. Cum să te apuci să sari în tribună la bătaie?

Unul mai vine poate băut la meci și scapă de controlul de la porți și intră în tribune. Altul vine poate supărat de acasă și înjură. Dar tu ca fotbalist și căpitan de echipă te apuci să sări la bătaie cu suporterii în tribune? Cu acest individ FRF trebuie să ia de urgență măsuri.

Îl asigur pe Cristi Spunaru că o să mă țin de capul lui și nu o să îl las. Îi voi face plângere penală și îl voi da în judecată. Am vorbit deja după meci cu Jandarmeria și le-am cerut imaginile video ca să demonstrăm României întregi ce a putut să facă acest idivid pe un teren de fotbal în calitate de jucător în activitate.

Trebuie să încetăm cu acest mit de fotbalist-ultras, pe nume Cristi Spunaru. Omul ăsta trebuie să plătească pentru asemenea ieșiri. Iar apoi, când se lasă se fotbal, să se ducă în galerie și atunci nu îl ține nimeni să facă pe ultrasul”, a mai adăugat cel poreclit „Poștașu”, conform sursei citate.

Scenele sălbatice cu Săpunaru la Târgu Jiu i-au șocat pe Răducioiu și Gică Popescu. „Suburban, o rușine!” + „El aduce dezechilibrul”.