Acuzații jignitoare ale lui Mihai Stoica la adresa unui fotbalist de la CFR Cluj: „Simulează ordinar”

Radu Bordei 07.02.2023, 08:46
Acuzații jignitoare ale lui Mihai Stoica la adresa unui fotbalist de la CFR Cluj: „Simulează ordinar”

Mihai Stoica a fost extrem de încântat după ce echipa lui a reușit o victorie uriașă, în Gruia, contra campioanei. Formația antrenată de Mihai Pintilii și-a luat revanșa pentru partida din tur și a depășit repede și momentul greu de după eșecul cu Farul. Managerul vicecampioanei nu a ratat momentul să își critice rivalii.

Mihai Stoica, atac la rivala CFR Cluj. „El simulează ordinar”

Managerul vicecampioanei nu i-a iertat pe cei de la CFR, după victoria din Gruia. Iar fundașul campioanei, Yuri, a fost luat la țintă de către oficialul bucureștenilor.

Nu știu dacă s-a comentat, dar era penalty clar înaintea golului. Yuri, care i-a scos un cartonaș galben lui Miculescu simulând ordinar, cum face el mereu, l-a provocat și pe Octavian Popescu. Apoi i-a venit și lui rândul să facă penalty, doar că Sebastian Colțescu a lăsat un avantaj de excepție și a venit golul”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport, unde este invitat permanent.

Mihai Stoica a fost deranjat de o afirmaţie făcută de antrenorul campioanei la finalul meciului de duminică seară.

L-am auzit pe Dan Petrescu că am dat gol din nimic. Nu cred că a vrut să spună asta, ci că nu se mai aștepta să dăm gol pe final. Acțiunea a fost excepțională, unul dintre cele mai frumoase goluri din actuala ediție.

Octavian îl simte pe Edjouma, doar un jucător de geniu poate să facă așa ceva. Dar să spui că golul vine de nicăieri, când tu ai bătut la Voluntari cu un autogol…, a declarat oficialul.

 Gigi Becali, replică acidă pentru Dan Petrescu

La finalul partidei Dan Petrescu nu și-a putut ascunde dezamăgirea. El a apreciat că un egal ar fi fost rezultatul corect. În plus, ”Bursucul” consideră că FCSB a marcat golul victoriei ”din nimic”.

Replica lui Gigi Becali nu s-a lăsat prea mult așteptată. Finanțatorul FCSB l-a contrazis pe Dan Petrescu și a subliniat că golul marcat de echipa sa a venit în urma jocului bun prestat încă din startul partidei.

Golul nu a venit din nimic, a venit din jocul nostru din primul minut. Dumnezeu face dreptate, nu mereu, dar o mai face. Nu ai văzut că nu s-a schimbat nimic. Nu aveai ce să schimbi. Dacă juca perfect echipa… când se joacă, nu se mai schimbă.

Bine, mă, cu Farul a fost jocul nostru. S-a întâmplat aia acolo… în primul rând a fost gol valabil, al treilea. Se întâmplă o dată la 20 de ani să dai două goluri în prelungiri, a declarat Gigi Becali.

Urmăriți Playsport.ro și pe