Adam Nemec a plecat de la Dinamo! Atacantul se află în discuții cu un club important din Liga 1

Gabriel-Alexandru Ioniță / 10.07.2021, 16:11
Adam Nemec a plecat de la Dinamo! Atacantul se află în discuții cu un club important din Liga 1

Adam Nemec a plecat de la Dinamo! Atacantul se află în discuții cu un club important din Liga 1. Continuă seria plecărilor de la echipa din Ștefan cel Mare. La începutul săptămânii Vlad Achim și Alexandru Răuță și-au reziliat contractele cu echipa alb-roșie din cauza restanțelor salariale. De asemenea, Dinamo a rămas și fără antrenor. Dușan Uhrin Jr. a anunțat sâmbătă că s-a despărțit de asemenea de „câini” din aceleași motive.

Adam Nemec a plecat de la Dinamo! Atacantul se află în discuții cu un club important din Liga 1

Iar veștile proaste continuă să vină pentru dinamoviști. Cu o săptămână înaintea începerii noului sezon de Liga 1 lotul lui Dinamo se dezintegrează. Un alt fotbalist important în sezonul trecut și-a reziliat sâmbătă înțelegerea. Este vorba despre slovacul Adam Nemec. Potrivit ProSport, atacantul în vârstă de 35 de ani ar putea reveni în Liga 1. Și ar urma să meargă chiar la o rivală a lui Dinamo, respectiv la Rapid.

Rapidiștii i-ar oferi un salariu lunar de 10.000 de euro, iar Nemec nu ar refuza, conform sursei citate. De asemenea, el ar mai avea și varianta de a se transfera în afara României. Ar fi a doua lovitură importantă pe care Rapidul i-ar da-o marii rivale în această vară. Giuleștenii au reușit să îl transfere în această vară pe Dragoș Grigore, fotbalist lansat în fotbalul mare de Dinamo.

Liber de contract după despărțirea de Ludogorets Razgrad, fundașul central în vârstă de 34 de ani a semnat cu echipa antrenată de Mihai Iosif, deși a fost dorit și de fosta sa echipă. Fanii din Peluza Cătălin Hîldan chiar au transmis un mesaj pe Facebook prin care îi cereau lui Grigore să se întoarcă în Ștefan cel Mare.

Dinamo are patru variante pentru a-l înlocui pe Nemec

Noua conducere a lui Dinamo nu are de gând să lase nerezolvate probleme din atac generate de plecarea lui Nemec. Mai ales că într-o săptămână se va relua Liga 1. Conform sursei citate, ei au în vedere patru posibile variante pentru a întări compartimentul ofensiv după plecarea slovacului. Este vorba despre Fabrice Olinga, Andreas Calcan, Thierry Moutinho și Cristian Ponde. Dinamo nu poate să legitimeze însă fotbaliști. Cel puțin pentru moment.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a decis că Dinamo trebuie să îi plătească lui Isma Lopez suma de 370.000 de euro pentru a putea fi ridicată interdicția la transferuri impusă de FIFA. Fundașul stânga spaniol a părăsit clubul din Ștefan cel Mare în ianuarie și a câștigat procesul privind salariile restante pe care le avea de luat încă de pe vremea în care Pablo Cortacero era în România.