UPDATE | Dusan Uhrin a plecat de la Dinamo! „Câinii” i-au găsit rapid înlocuitor

Gabriel-Alexandru Ioniță 10.07.2021, 13:46
UPDATE | Dusan Uhrin a plecat de la Dinamo! „Câinii” i-au găsit rapid înlocuitor

Dusan Uhrin s-a săturat să fie ignorat la Dinamo! Cehul vrea să plece din “Ștefan cel Mare” din cauza problemelor financiare uriașe cu care se confruntă clubul. În vârstă de 53 de ani, Uhrin a plecat săptămâna trecută în Cehia pentru a rezolva niște probleme. S-a vorbit la momentul respectiv despre faptul că antrenorul ceh ar putea să nu mai revină în România dacă lucrurile nu se vor îndrepta la Dinamo.

Informația a fost confirmată chiar de noul președinte al clubului, Iuliu Mureșan. El a dezvăluit că într-adevăr Dusan Uhrin Jr. nu ar mai fi dorit să continue în Ștefan cel Mare. Mureșan a susținut însă că l-a convins totuși să rămână, astfel că antrenorul lui Dinamo era așteptat să revină în România.

Să vă spun când l-am simțit că nu vrea să mai continue. Atunci când a plecat, joia trecută, am vorbit cu el. Mi-a zis că pleacă și că nu știe dacă mai vine. I-am spus «Îți spun în premieră că vin la Dinamo». Când i-am spus că vin, el și-a luat bilet de întors. Că avea doar bilet dus”, a spus Iuliu Mureșan la conferința de presă în cadrul căreia a fost prezentat drept noul președinte al lui Dinamo.


UPDATE, ora 13:30 – Dusan Uhrin s-a despărțit oficial de Dinamo! Antrenorul ceh s-a săturat să asculte promisiunile celor din club și nu mai este dispus să muncească gratis. În plus, odată cu intrarea în insolvență, sunt șanse minime să-și mai recupereze banii din trecut.

Am decis să plec. I-am anunțat astăzi pe jucători decizia mea, a declarat Uhrin, conform DoarDinamo.ro

Din primele informații, cel care îl va înlocui pe Dusan Uhrin este italianul Dario Bonetti!


Dusan Uhrin s-a săturat să fie ignorat la Dinamo! Cehul vrea să plece din “Ștefan cel Mare”. Cine e favorit să-i ia locul

Acest lucru se pare că se va întâmpla totuși, însă doar pentru ca să își rezilieze contractul. Potrivit GSP.ro, Dusan Uhrin este în continuare foarte supărat pe faptul că nu a fost plătit, deși a reușit să salveze Dinamo dintr-o situație extrem de dificilă pe finalul sezonului trecut. Mai mult, el nu ar fi fost consultat de conducere în ceea ce privește campania de transferuri. Dinamo s-a despărțit de câțiva jucători fără ca măcar antrenorul să fie anunțat. El ar fi aflat aceste lucruri, dar și despre posibilele veniri de jucători din presă.

Vasile Miriuță, principalul favorit pentru înlocuirea lui Dusan Uhrin Jr.

În acest context, este destul de greu de crezut că Dusan Uhrin va mai continua în Ștefan cel Mare. Iar noua conducere a clubului are deja pregătită o variantă în cazul în care cehul își va rezilia contractul. Conform sursei citate, Vasile Miriuță ar putea reveni la Dinamo după o pauză de aproape trei ani și jumătate.

El a mai antrenat în Ștefan cel Mare în perioada septembrie 2017-februarie 2018. Miriuță a lucrat foarte bine cu Iuliu Mureșan la CFR Cluj și este unul dintre favoriții noului președinte din Ștefan cel Mare. În prezent, antrenorul de 52 de ani pregătește pe Minaur Baia Mare în Liga 3.