Adevărata diferență de vârstă dintre CTP și iubita sa! Cu cine își petrece timpul liber jurnalistul îndrăgostit de tenis

Olteanu Ștefan 11.02.2022, 12:57
Adevărata diferență de vârstă dintre CTP și iubita sa! Cu cine își petrece timpul liber jurnalistul îndrăgostit de tenis

În spațiul public pot fi găsite câteva imagini cu jurnalistul CTP și iubita sa, însă lucrul cel mai surprinzător este adevărata diferență de vârstă dintre cei doi. Din fotografii se poate observa cu ochiul liber că femeia este mult mai tânără, iar potrivit ultimelor informații dezvăluite, ar avea cu 20 de ani mai puțin decât consacratul jurnalist.

CTP, surprins la plimbare alături de iubita sa. Adevărata diferență de vârstă dintre cei doi îndrăgostiți

CTP face tot posibilul pentru a-și păstra viața privată și amoroasă departe de ochii publicului, însă în trecut a fost surprins la plimbare alături de iubita sa. Deși imaginile cu cei doi sunt foarte rare, în anul 2016, Cristian Tudor Popescu a fost văzut printre primele și puținele dăți alături de tânăra cu care se iubește, în preajma centrului Romexpo. În ciuda faptului că identitatea femeii nu a putut fi dezvăluită, publicația impact.ro susține că ea ar fi cu 20 de ani mai tânără decât renumitul jurnalist și nu are nicio legătură cu viața politică sau cu showbizul.
Totuși, dacă a reușit să îl facă pe Cristian Tudor Popescu să se îndrăgostească din nou după cele patru divorțuri, se poate spune că este o persoană de-a dreptul specială în sufletul jurnalistului.

CTP, la plimbare cu iubita. Femeia e mai tânără cu 20 de ani decât renumitul jurnalist. Sursa foto: impact.ro
CTP, la plimbare cu iubita. Femeia e mai tânără cu 20 de ani decât renumitul jurnalist. Sursa foto: impact.ro

CTP are doi copii din relațiile anterioare

În vârstă de 65 de ani, Cristian Tudor Popescu a fost căsătorit de patru ori până în prezent și, mai mult, are și doi băieți din relațiile anterioare, Tudor și Cristian Matei.
Cu toate acestea, jurnalistul a fost discret și nu a vorbit niciodată despre soțiile sau copiii săi, deși este o persoană publică și a avut în carieră mii de apariții la TV.
Tudor, fiul cel mare al lui CTP, are 31 de ani și activează în domeniul cultural. Mai exact, el deține o firmă de producție audio-video, care are parte de un succes important în lumea filmului din România.
Tudor este editorul de sunet al renumitei producții cinematografice „Tenis”, în care personajul principal este interpretat de actorul Andi Vasluianu.

În schimb, celălalt copil al lui CTP, mezinul Cristian Matei, a ajuns în atenția presei în anul 2012, când a picat examenul de Bacalaureat. Inițial, tânărul nu și-a putut da examenul din cauza unor corigențe, iar ulterior a picat la Bacalaureatul la matematică.

CTP l-a învins pe Ion Țiriac la tenis

CTP a dezvăluit recent că practică tenisul într-o competiție numită „Tenis Partener”, unde nu există limită de vârstă. Unul dintre numele uriașe pe care a reușit să le învingă jurnalistul este chiar Ion Țiriac. În urma înfrângerii, fostul mare jucător de tenis și actual om de afaceri și-a făcut praf racheta:

Joc în Tenis Partener, unde nu există limită de vârstă și mă întâlnesc cu adversari de 35-40 de ani. Pe unii îi mai bat, din când în când, spre stupoarea lor.
Am jucat și am scor pozitiv cu Ion Țiriac. L-am bătut de două ori.

Mai întâi a fost un meci de dublu, în care am câștigat. Țiriac juca cu Raluca Sandu, care a fost o jucătoare bună. La sfârșitul meciului, îmi amintesc că ultimul punct l-am făcut eu. I-am trimis o dreaptă în lung de linie în culoarul de dublu și mingea a mușcat tușa exterioară. Țiriac s-a uitat, după care s-a întors din cap și a întrebat-o pe Raluca Sandu: „E bună?”. Și Raluca i-a zis: „E bună”.

Domnul Țiriac avea o rachetă Head Prestige Ivanisevici. S-a dus la stâlpul fileului și a început să dea până când a făcut-o țăndări. Am și-acum racheta, i-am cerut-o. Era scumpă, era rachetă de performanță.

Au fost multe texte de-a lungul vremii. Unul dintre ele, la care țin foarte mult, despre un meci de simplu între mine și Ion Țiriac. După meciul de dublu, după ce-a spart racheta, Țiriac a spus: „Vreau să jucăm simplu”. Când am auzit … „Când, acuma, la noapte, sunt pregătit?!”. „No, no, no. Întâi mă duc în Tanzania la vânătoare!”, a dezvăluit CTP, în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.

Ca niciodată! Simona Halep, în umbra Soranei Cîrstea. Verdictul dat de CTP i-a uimit pe toți.

Urmăriți Playsport.ro și pe