Adevărata diferență de vârstă dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Ce distanță îi despart pe cei doi soți

Moldoveanu Camelia 26.07.2021, 10:58

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit la scurt timp după ce și-au anunțat logodna. Misteriosul om de afaceri are un trecut cel puțin tumultos, însă puțină lume știe care este adevărata diferență de vârstă dintre el și cea mai bună jucătoare de tenis din România. Bărbatul este are un CV impresionant în lumea business-urilor.

Toni Iuruc, două căsătorii și un copil

Toni Iuruc s-a căsătorit pentru a treia oară, însă de data asta speră să fie cu noroc. Omul de afaceri a mai avut două căsnicii, în urma uneia a rezultat chiar și un copil, înainte să o cunoască pe Simona Halep.

În toamna lui 2018 , Toni Iuruc a mers „la altar”. Atunci el o lua de soție pe Liana, cea cu care avea o relație de doi ani de zile la acea vreme. Mariajul lor a durat doar 10 luni, iar în 2019 au divorțat din cauza infidelității femeii. Se pare că ea a mers atât de departe, încât a rămas chiar și însărcinată cu amantul. Cu toate că apropiații spun că omul de afaceri ar fi fost devastat de această întâmplare, la scurt timp a întâlnit-o pe Simona Halep iar de atunci sunt nedespărțiți.

Înainte de această căsătorie, soțul Simonei Halep s-a mai iubit pătimaș cu o altă femeie pe nume Alina. Este vorba despre un fotomodel cunoscut alături de care a ajuns să își întemeieze o familie. Toni Iuruc este tatăl unui copil rezultat din această căsnicie.

Soțul Simonei Halep, Toni Iuruc, a trăit mereu în lux

Toni Iuruc, soțul Simonei Halep, se trage dintr-o familie bogată de machedoni. Acesta este unul dintre cei mai discreți afaceriști români. El era aproape un necunoscut publicului larg înainte de relația cu jucătoarea de tenis. Toni a trăit mereu în lux și s-a bucurat de cercurile exclusiviste din București.

Potrivit apropiaților, acesta ar fi un tip inteligent care a știut să facă afaceri încă din tinerețe. Cancan.ro dezvăluie faptul că Toni Iuruc are șase firme, printre care și una înființată în 2002. Cu cea menționară s-a ocupat de campania electorală a lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei. Mai exact, firma AdVenture a reușit să-l sprijine pe omul politic pentru a câștiga alegerile din 2008. Oprescu s-a bazat tot pe această firmă și în campaniile următoare.

Simona Halep și Toni Iuruc au făcut nunta! Ce vârstă are, de fapt, omul de afaceri

Conform Prosport, cei doi ar fi organizat o petrecere la casa lor de la Izvorani. Simona a etalat o rochie simplă, dar elegantă. Cei doi soți au oferit un zâmbet larg către toți invitații, pe care i-au direcționat apoi în curtea proprietății, dinspre lac.

Acolo ar fi avut loc evenimentul, departe de ochii curioșilor sau a presei. Cunoscută pentru discreția ei, Simona Halep nu a vrut să facă din nunta un moment monden. Dani Caramihai, văr al lui Toni Iuruc, a fost cel care i-a cununat pe cei doi. Petrecea a fost una restrânsă, cu puțini invitați.

Ce nu știe multă lume este câți ani are, de fapt, Toni Iuruc. Simona Halep împlinește pe 27 septembrie vârsta de 29 ani. Potrivit cancan.ro, soțul campioanei României este cu 13 ani mai mare.

Urmăriți Playsport.ro și pe