Cu ei s-a iubit Simona Halep înainte de Toni Iuruc. Cine sunt bărbații care au trecut prin viața marii campioane

Giosanu Catinca / 20.07.2021, 08:49
Cu ei s-a iubit Simona Halep înainte de Toni Iuruc. Cine sunt bărbații care au trecut prin viața marii campioane

Simona Halep nu îl scapă din ochi pe Toni Iuruc, luându-și iubitul cu ea la toate turneele la care participă! Dar până la afaceristul de 41 de ani jucătoarea de tenis s-a iubit cu mai mulți bărbați. Cine sunt cei care au trecut prin viața marii campioane?

Cu ei s-a iubit Simona Halep înainte de Toni Iuruc

Cu toții știm sau cu cine se iubește în momentul de față Simona Halep, însă puțini au cunoștință despre cine este, de fapt, primul iubit al numărului nouă mondial! Simona Halep și Toni Iuruc sunt de ceva vreme împreună, iar acum omul de afaceri o însoțește pe blondină la majoritatea turneelor de tenis la care participă. Ei par foarte fericiți împreună și își țin relația departe de ochii curioșilor. Așa se explică și fotografiile rare în care apar împreună. Cei doi s-au și logodit în urmă cu câteva săptămâni.

Dacă despre povestea de dragoste pe care o trăiește Simona Halep alături de Toni Iuruc a auzit mai toată lumea, despre primul ei iubit nu prea se cunosc detalii. Noi am ales însă să aducem în atenția publicului detalii din viața campioanei noastre.

Cine sunt bărbații care au trecut prin viața marii campioane

Andrei Mlendea este bărbatul cu care Simona s-ar fi iubit la 18 ani, bifând, totodată, prima dragoste, conform  SpyNews.ro. S-au despărțit la scurt timp, iar câţiva ani mai târziu, şi-au mai dat o şansă. Ca iubiţi şi ca parteneri în tenis. El era cel care o antrena pe Halep la vremea respectivă. Totul până la începutul lui 2013, când au încheiat colaborarea pe ambele planuri. Gurile rele spun despre Andrei Mlendea că a fost concediat de tatăl Simonei. Totul s-au fi întâmplat în momentul în care acesta a simțit că între cei doi se leagă o relație.

Ulterior, Simona Halep a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de fiul lui Teia Sponte. Costa Sponte este implicat în domeniul afacerilor și de-a lungul ultimilor ani a adunat o avere impresionantă. Recent, el a decis să investească o bună parte din bani într-un adevărat palat din Pipera, unde se învecinează cu Gigi Becali. Proprietatea lui Costa Sponte e de-a dreptul impresionantă, rivalizând cu construcția pe care Simona Halep și-a renovat-o recent în cea mai bogată zonă din București. În urmă cu doi ani, fostul iubit al Simonei Halep s-a însurat cu aleasa inimii sale care e rudă cu Gică Hagi.

După această relație, campioana noastră l-a întâlnit pe Toni Iuruc. După ce s-a logodit, sportiva clasată pe locul 9 WTA a declarat că își dorește un copil,  dar acest lucru va deveni o prioritate după ce va mai câștiga măcar un titlu de Grand Slam.