Adevăratul motiv al despărțirii lui Pancu de Poli Iași. Ce s-a întâmplat, de fapt, la echipa din Copou

Marian Cărăvan 28.01.2021, 18:01
Adevăratul motiv al despărțirii lui Pancu de Poli Iași. Ce s-a întâmplat, de fapt, la echipa din Copou

Daniel Pancu s-a despărțit de Poli Iași, după ce a condus-o în 19 meciuri din actualul sezon al Ligii 1. Doar patru victorii a obținut echipa ieșeană cu Daniel Pancu pe banca tehnică. Ce s-a întâmplat, de fapt, la echipa din Copou. Adevăratul motiv al despărțirii lui Pancu de Poli Iași.

Adevăratul motiv al despărțirii lui Pancu de Poli Iași

Daniel Pancu a preluat-o pe Poli Iași în vara anului trecut, după ce gruparea din Copou se despărțise de Mircea Rednic. Planuri mari, speranțe de asemenea. Pancu revenea în orașul natal, la echipa la care a făcut primii pași în fotbal. Tehnicianul a venit cu inima deschisă, pentru a pune umărul la construirea unei echipe frumoase. Dar, după 19 etape scurse din acest sezon, Poli Iași e pe ultimul loc al clasamentului. Doar patru victorii au adunat ieșenii, cu Daniel Pancu pe banca tehnică. Miercuri, Poli a pierdut pe teren propriu în fața nou-promovatei UTA, după ce a condus aproape tot meciul. Arădenii au răsturnat rezultatul în minutele de prelungire. A doua zi, a fost anunțată despărțirea lui Daniel Pancu de Poli Iași.

Pancone pleacă de la Iași cu gândul că și-a făcut datoria, dar și cu speranța că Poli se va număra din nou printre echipele de top.

Nu mai are sens acum să înșir motivele și cauzele pentru care s-a ajuns în acest punct, însă vreau să știți că am făcut tot ce a depins de mine să reușim împreună. Sunt convins că nu acesta e locul pe care îl merită Poli și sunt sigur că va răsări soarele în Copou”, a spus Daniel Pancu.

Adevăratul motiv al despărțirii lui Pancu de Poli Iași. Tehnicianul a avut parte de mult ghinion, e de părere Ciprian Paraschiv, președintele grupării din Copou.

Regret enorm că am ajuns în acest moment. Nu mi-am dorit să se întâmple, mai ales că aveam planuri frumoase alături de Daniel, dar aste e viața antrenorilor.

A demonstrat, prin tot ce a făcut în cele șase luni că are nenumărate calități care să-l recomande pentru a deveni unul dintre cei mai buni tehnicieni ai României. A avut și foarte mult ghinion. Îi doresc mult succes în carieră și sper să revină cândva în Copou și să realizeze lucruri mărețe în orașul în care s-a format ca fotbalist”, a declarat oficialul.

Ce regretă Daniel Pancu la despărțirea de Poli Iași

La despărțirea de Poli Iași, antrenorul Daniel Pancu a dezvăluit care e marele său regret.

Nu am prins măcar o partidă cu suporterii ieșeni în tribunele Stadionuluui Emil Alexandrescu. Indiferent ce-mi va oferi viitorul, voi fi mereu alături de acest club și de oamenii deosebiți cu care am colaborat. Mult noroc, Poli Iași!”, a spus Daniel Pancu, pentru site-ul oficial al ieșenilor.

Cu Daniel Pancu pe banca tehnică, Poli Iași a înregistrat patru victorii, trei remize și 12 înfrângeri.

Poli Iasi a pierdut in fata nou-promovatei UTA. A fost ultimul meci al lui Daniel Pancu pe banca tehnică a echipei din Copou
Poli Iasi a pierdut in fata nou-promovatei UTA. A fost ultimul meci al lui Daniel Pancu pe banca tehnică a echipei din Copou

Înfrângere la ultimul meci cu Daniel Pancu pe banca tehnică

Ultimul meci al lui Daniel Pancu pe banca tehnică a lui Poli Iași a însemnat încă o înfrângere pentru echipa din Copou, 1-2 cu UTA.

E greu sa-mi găsesc și cuvintele, sunt și cauze obiective. Brănescu, Cană, Popa, Mihalache, Flores sunt jucători care nu au evoluat de multă vreme, mult sunt pentru prima dată împreună, plus foarte multe absențe, era normal să avem o cădere. Suntem egalați în minutul 92 și pierdem în minutul 94.

Suntem într-un moment greu, foarte greu. Jucători care trebuie să fie adaptați din mers, practic intră pentru prima dată să-și vadă colegii la jocuri oficiale, încercăm să îi integrăm cât mai repede. Lotul e unul bun, avem jucători buni. Cu cât îi vom integra mai bine cu atât vor fi mai buni”, a spus Pancu, la finalul partidei cu UTA.

Poli Iași e pe ultimul loc al clasamentului, cu 15 puncte. În etapa a 20-a, Poli Iași o va întâlni pe FCSB. Meciul e programat sâmbătă, 30 ianuarie, de la ora 20:15, pe Arena Națională.

Urmăriți Playsport.ro și pe