EXCLUSIV. Pancu își dorește un jucător de la FCSB: ”Dacă vrea să vină, îl aștept la Iași!”. Acum un an, Becali spunea despre el: ”E pariul meu! O să plece pe 20 de milioane de euro”

Sorin Chiriac 21.12.2020, 15:55
EXCLUSIV. Pancu își dorește un jucător de la FCSB: ”Dacă vrea să vină, îl aștept la Iași!”. Acum un an, Becali spunea despre el: ”E pariul meu! O să plece pe 20 de milioane de euro”

Daniel Pancu își dorește un jucător de la FCSB! Antrenorul de la Poli Iași a declarat, în exclusivitate pentru PlaySport, că și l-ar dori foarte mult în Copou pe Ionuț Panțâru. Sinfura condiție este ca și fotbalistul să fie dispus să revină acasă. Iașiul ar putea profita astfel de decizia lui Gigi Becali de a-l trece pe ”lista neagră” pe fundașul stânga de 24 ani, așa cum a anunțat site-ul Fanatik.

„Bineînțeles că mi l-aș dori pe Ionuț Panțâru! Este un fotbalist bun, care ne-ar putea ajuta. Dacă el ar vrea să vină, îl aștept la Iași!”

Ionut Pantaru grup jucatori fcsb
Ionuț Panțâru părea că se integrase bine la FCSB

Pancu a anunțat că își dorește un jucător de la FCSB

Dorința lui Pancu este susținută și de președintele Politehnicii Iași, Ciprian Paraschiv. Într-o declarație pentru PlaySport, oficialul moldovean a confirmat interesul clublui pentru jucătorul originar din Iași. Totuși, Paraschiv este conștient că, pentru a putea fi posibil acest transfer este nevoie de mai mult decât dorința de a-l aduce.

Sigur că Politehnica Iași este interesată de Panțâru, dacă și Panțâru dorește să revină acasă. Mai întâi, trebuie să vedem dacă într-adevăr FCSB-ul ar fi dispusă să se despartă de Ionuț, iar apoi, dacă băiatul ar dori să se întoarcă la Iași. Și dacă da, în ce condiții. Pentru că degeaba vrem cu toții, dacă Poli nu va putea să îi suporte salariul. Dar ce pot să spun clar este că Poli în vrea pe Panțâru!

Becali, anul trecut: ”E pariul meu. Peste un an o să plece pe 20 de milioane de euro!”

În urmă cu un an, Gigi Becali îl ridica în slăvi pe Ionuț Panțâru și era convins că va da lovitura cu el. Prestațiile fotbalistului care devenise preferatul lui Becali au fost însă din ce în ce mai slabe, el ajungând chiar rezervă la FCSB. În aceste condiții, Gigi nu mai visează la milioane. L-a trecut pe ”lista neagră” și l-ar putea trimite sub formă de împrumut la echipa de la care l-a cumpărat.

De la ”cel mai bun fundaș stânga din Europa”, direct pe ”lista neagră”

Nu a trecut decât un an de când milionarul din Pipera se lua de selecționerul Cosmin Contra, pentru că nu îl convoacă la echipa națională pe Ionuț Pânțâru. Becali îl considera pe jucătorul adus de la Poli Iași ”cel mai bun fundaș stânga din Europa”. Și nu înțelegea cum acesta este sărit din schema echipei naționale. După doar șase luni în tricoul roș-albastru, apărătorul stânga de 23 de ani impresiona prin determinarea și tehnica sa. Iar asta îl făcea Gigi să viseze frumos la milioanele din Vest. Dar, după încă un an, acesta a devenit indezirabil la FCSB și ar fi fost trecut de Becali pe ”lista neagră”.

Concurență acerbă pe postul de fundaș stânga

Ionuț Panțâru are parte de o concurență acerba pe partea stângă a apărării roș-albastre. Până acum se lupta pentru titularizare cu grecul Aristidis Soileidis. Cei doi par, însă, să fi pierdut teren în fața nou-venitului Marius Briceag. Acesta a venit liber de contract de la Universitatea Craiova și pare să se fi adaptat cerințelor lui Toni Petrea. Pe lângă cei trei, FCSB se mai poate baza, pentru postul de fundaș stânga, pe un puști de perspectivă, Alexadru Pantea, care abia a împlinit 17 ani în luna septembrie a acestui an.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe