Adevărul despre relația dintre Simona Halep și Patrick Mouratoglou s-a aflat acum. Ce se întâmplă între cei doi, de fapt

Dragos Stefanescu 25.02.2023, 17:09
Adevărul despre relația dintre Simona Halep și Patrick Mouratoglou s-a aflat acum. Ce se întâmplă între cei doi, de fapt

Simona Halep este suspendată temporar din tenis după ce a fost depistată pozitiv la un test anti-doping. Românca așteaptă cu nerăbdare să-și demonstreze nevinovăția în fața unui tribunal sportiv independent. În această perioadă extrem de delicată, relația dintre Simona și Patrick Mouratoglou a devenit tot mai rece. Viitorul colaborării dintre cei doi pare pecetluit după ultima decizie luată de campioana noastră.

Colaborarea dintre Simona Halep și Patrick Mouratoglou este aproape de final

Simona Halep este suspendată temporar din tenis după ce a fost depistată pozitiv la un control anti-doping efectuat la US Open 2022. Marea noastră campioană urmează să-și prezinte apărarea în fața tribunalului sportiv independent ”Sport Resolutions”.

De când Simona a picat testul anti-doping, relația sa cu antrenorul Patrick Mouratoglou a devenit tot mai rece. Francezul este acum concentrat pe colaborarea pe care o are cu Holger Rune, atenția pentru problemele Simonei fiind aproape inexistentă. În aceste condiții românca a luat atitudine și de ceva timp nu mai apreciază postările lui Mouratoglou de pe rețelele de socializare. Această situație a fost imediat remarcată de fanii Simonei.

Am urmărit-o pe Simona și am observat că nu i-a mai dat like lui Patrick Mouratoglou la nicio postare, din 30 noiembrie și până acum! Dă-i și unfollow, Simona!”, a scris pe rețelele de socializare o fană a Simonei.

Situația este similară celei dintre Patrick Mouratoglou și Serena Williams. Americanca nu l-a mai urmărit pe antrenorul francez pe rețelele de socializare după ce acesta a ales să lucreze cu Simona Halep.

O nouă sportivă se alătură Simonei Halep în scandalul de doping

Încă din startul acestui scandal Simona a avut parte de susținere necondiționată din partea colegelor din circuitul WTA. Recent, Tamara Korpatsch (27 de ani, 82 WTA) a oferit o declarație prin care își arată clar susținerea față de nevinovăția Simonei. Sportiva din Germania a explicat că Simona nu ar fi riscat să folosească substanțe interzise având în vedere că în tenis controalele anti-doping sunt foarte stricte.

Ar putea fi! Sunt atât de multe controale anti-doping în tenis! Nu cred că ar fi riscat atât de mult!”, a spus Tamara Korpatsch pe rețelele de socializare.

În perioada 2019 – 2022 Simona Halep a efectuat nu mai puțin de 53 de teste anti-doping. Acestea au fost făcute atât în timpul competițiilor dar și în timpul liber al Simonei.

Urmăriți Playsport.ro și pe