Adevărul despre salariile de la Steaua! „Media este undeva la 1500-2000 de euro. Sunt echipe cu salarii mai mari ca ale noastre!”

Olteanu Ștefan / 09.03.2021, 13:21
Adevărul despre salariile de la Steaua! „Media este undeva la 1500-2000 de euro. Sunt echipe cu salarii mai mari ca ale noastre!”

Daniel Oprița a reacționat cu privire la salariile echipei Steaua. După ce s-a vehiculat că la formația din Ghencea ar fi salarii de 5000 – 6000 de euro, antrenorul a dezvăluit adevăratele sume pe care le încasează jucătorii. Potrivit spuselor lui Oprița, cel mai mare contract la Steaua este de aproximativ 2200 de euro.

Adevărul despre salariile de la Steaua!

Daniel Oprița, antrenorul echipei Steaua, a vorbit deschis despre salariile care sunt oferite în cadrul echipei. După ce s-a scris tot mai mult în ultima perioadă că acestea s-ar ridica și la 6000 de euro, Oprița a intervenit pentru a lămuri lucrurile.
Inclusiv de Oprița s-a scris că ar câștiga 5000 de euro pe lună, însă el spune că suma este de fapt la jumatate. Mai mult, el a vorbit și despre contractele fotbaliștilor, despre care spune că nu trec de 2200 de euro.

Cred că s-a urmărit să se pună presiune pe noi și să inducă lumea în eroare. Când faci un meci poate mai slab, o să zică unii că „Sunt banii mei, vă bateți joc!”. Am auzit și că ia un jucător 6000 de euro… Nu sunt banii ăștia, se pot verifica lucrurile astea. Nu pot să spun suma exactă, dar cel puțin jumătate din cât s-a spus că e contractul meu iau de fapt.
Ne-au dublat salariile. Nu aș vrea să intru eu cu cei de la FCSB în dispută, dar vreau să spun advărul. Probabil cineva din club o să spună exact, nu e treaba mea. Fiecare are își are contractul cum dorește, dar dacă nu e real ce se spune pe urmă o să zică lumea că „Uite ce bani câștigă…”.
Când stai la Steaua mai consumi câțiva ani din viață. E presiune mare, câteodată zici că meriți banii ăștia, nu e ca la alte echipe unde nu e presiune asa mare. Aici te consumi”, a spus Oprița, la emisiunea online Națiunea Stelistă.

Daniel Oprița a spus adevărul despre salariile de la Steaua
Daniel Oprița a spus adevărul despre salariile de la Steaua

Daniel Oprița: „Media e între 1500 și 2000 de euro. Jucătorii își plătesc singuri chiriile!”

Antrenorul Stelei a continuat să facă dezvăluiri și spune că echipa sa nu are cele mai mari salarii din Liga III. Fotbaliștii câștigă în medie între 1500 și 2000 de euro, iar cel mai mare salariu se ridică la aproximativ 2200 euro. Mai mult, Oprița se plânge de faptul că la Steaua nu se oferă nici prime de joc, ci doar de obiectiv.

În Liga III sunt echipe care dau salarii ca ale noastre sau mai mari decât ale noastre. Peste tot sunt salarii bune. La noi, nu sunt salarii de 6000 de euro, cum s-a scris. Media salarială e între 1500 și 2000 de euro. Acolo ajunge, la 2000 de euro, poate 2200. Noi nu jucăm nici pe prime. Jucătorii care nu sunt din București își plătesc și chiriile singuri.
Noi avem prime de obiectiv. Una e să iei la fiecare meci 500 de lei, alta e să nu iei nimic. Sunt echipe care iau prime și de 1000 de lei la fiecare meci, faceți un calcul. Se mai fac 500 – 600 de euro. Noi ne luptăm cu FCSB și nu e ușor, o să vină jucători cu salarii de 8 000 – 10 000 de euro. Suntem mult în inferioritate, dacă o luăm cu salariile. Dar, nu joacă salariile”, a mai spus Oprița, potrivit sursei citate.

Steaua București – FCSB II se joacă sâmbătă, 13 martie, de la ora 15:00.