Adi Mutu, frustrat după eșecul cu Petrolul: „Nu îmi convine!” Mesaj pentru Moldovan, după gafa care a decis derby-ul cu Petrolul

Robert Zanfir 14.08.2022, 00:38
Adi Mutu, frustrat după eșecul cu Petrolul: „Nu îmi convine!” Mesaj pentru Moldovan, după gafa care a decis derby-ul cu Petrolul

Adi Mutu a declarat după eșecul cu Petrolul că Rapidul a avut un joc bun, dar că gazdele s-au apărat cu toată echipa. Antrenorul nu l-a pus la zid pe Horațiu Moldovan. Gafa portarului a decis derby-ul din etapa a 5-a din Superliga.

Gicu Grozav a dat lovitura cu Rapid, cu un șut care a provocat gafa lui Horațiu Moldovan. Arena Ilie Oană a luat foc. Duelul galeriilor a fost la înălțime și a atenuat din atacurile giuleștenilor. Imediat după meci, Cristi Săpunaru și Alex Ioniță au acuzat la unison atitudinea de echipă mică a gazdelor.

Adi Mutu, frustrat după eșecul cu Petrolul

După trei victorii consecutive, Rapidul pierde cu Petrolul și riscă să piardă și strocul cu CFR Cluj, liderul campionatului. Adi Mutu s-a arătat mulțumit de joc, dar a lansat un mesaj pentru jucători. Cere ,mai multă eficiență în atac.

„Am pierdut, rămânem cu zero puncte, dar cu o evoluție consistentă. Din păcate, nu am reușit să înscriem. Nu mai are rost să spun eu ce s-a întâmplat la Moldovan. S-a întâmplat, el rămâne cel mai bun din țară.

Cred ca am fost agresivi, am dominat tot meciul, am avut și ocazii de a da gol. Pentru o echipa care se apără cu 10 în fața careului. Eu altfel văd fotbalul, dar la echipe de genul ăsta scopul scuză mijloacele”, a spus Mutu la finalul partidei.

Mutu: „E frustrant când pierzi cu statistica de partea ta”

„Atmosfera frumoasă, de derby, mulțumim suporterilor nostri. Mergem înainte, tragem învățăminte. Trebuie să fim mult mai buni în duelurile unu la unu și mai concreți în fața porții.

Rămânem cu o prestație solidă, dar cu zero puncte. Ceea ce nu îmi convine, dar mergem înainte. Este frustrant să pierzi când ai statistica de partea ta”, a mai spus și Mutu.

Gabi Tamaș, ironic cu rapidiștii

„Pentru mine derby-urile…. Am jucat multe la viața mea. Am auzit și eu că e primul derby din România, din 1934, ce mi-ați spus în interviul trecut. S-a văzut, cred că s-a văzut și în tribune.

Chiar am avut emoții și eu, la vârsta pe care o am. Când am văzut tribunele pline și cum ne aclamau oamenii, sper că i-am făcut fericiți”, a declarat Gabi Tamaș la finalul partidei.

Tamaș: „Nu am venit aici să retrogradez!”

„Hai să va spun eu, să nu mă mai întrebați voi. Să va explic ceva. Punctele sunt la noi, da? În play-off sau unde vrem noi să ajungem, trebuie să acumulăm puncte. Cu anti-fotbal, CFR a câștigat campionatul 5 ani la rând. Am jucat primele două etape extraordinar și am pierdut.

Am mai declarat, mai bine joc antifotbal și câștig, decât să joc plăcut ochiului și să pierd. Nu am venit aici să retrogradez, Gicu la fel. Deci v-am răspuns la toate întrebările, sănătate, v-am pupat”, a fos reacția lui Tamaș.

Petrolul – Rapid 1-0. ECHIPELE DE START:

Petrolul: Vâlceanu – Meijser, Tamaș, Huja – Pashov, Jair Tavares, Seto, Țicu – Cioiu, Ivanovski, G. Grozav
Rezerve: Moroz, A. Olaru, Velisar, L. Dumitriu, Cebotaru, M. Bratu, Măzărache, Irobiso
Antrenor: Nicolae Constantin

Rapid: Moldovan – J. Morais, Săpunaru, Al. Iacob, Fl. Ștefan – Kait, Crepulja, A. Ciobanu – Sefer, Dugandzic, Papeau
Rezerve: Ungureanu, Ignat, Onea, Al. Albu, R. Moise, Al. Ioniță II, Pănoiu, Costache, Mățan
Antrenor: Adrian Mutu

Stadion: Ilie Oană (Ploieşti)
Arbitru: Popa Cătălin (Piteşti) / A1: Mitruţi Daniel (Craiova), A2: Bîrdeş Romică (Piteşti) / Arbitru VAR: Cojocaru Adrian Viorel (Galaţi), Arbitru AVAR: Marchidanu Marius Cristian (Brăila)