Adi Popa îi pune la punct pe fanii FCSB. Jucătorul lui CSA Steaua a intrat în conflict cu Mustață & co.

Gabriel-Alexandru Ioniță 28.06.2022, 08:17
Adi Popa îi pune la punct pe fanii FCSB. Jucătorul lui CSA Steaua a intrat în conflict cu Mustață & co.

După ce a jucat pentru FCSB timp de 6 sezoane, în două perioade, Adi Popa a ajuns la CSA Steaua. Astfel, el a devenit „dușmanul” celor din Peluza Nord, care susține echipa patronată de Gigi Becali. Aceștia îl consideră pe mijlocașul dreapta „trădător” și îi adresează cuvinte urâte de fiecare dată când au ocazia.

Adi Popa despre fanii FCSB: „Niște copii care nu au nici buletin”

Fotbalistul ajuns la vârsta de 33 de ani nu este însă foarte deranjat de acest lucru. El consideră că cei care îl înjură sunt doar niște copii în căutare de afirmare. În schimb, Adi Popa a făcut mențiunea că nu a avut probleme până în prezent cu suporterii mai vechi ai echipei roș-albastre, cu care are în continuare o relație bazată pe respect, în ciuda diferențelor de opinie pe subiectul identității Stelei.

Majoritatea care mă înjură nu știu dacă erau născuți când eu jucam pentru ei cu Ajax. Niște copii care nu au nici buletin. Cu fanii adevărați, cu Mustață (n.r – Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord), cu care am vorbit și de curând la telefon, nu am nimic, ne respectăm. Sunt steliști, eu sunt stelist, ei văd Steaua într-o viziune, eu văd într-o altă viziune. E strict alegerea lor, nu e vina a noastră, a fanilor, că s-a ajuns în acest proces, iar un club să fie dezbinat”, a spus Adi Popa potrivit sport.ro.

„Motoreta” a intrat recent și în vizorul lui Mihai Stoica

Adi Popa nu a fost luat în colimator doar de fanii FCSB-ului după ce a semnat cu CSA Steaua, ci și de managerul general al vicecampioanei României. Mihai Stoica l-a atacat pe fostul internațional român după ce acesta a spus că este jucător profesionist și trebuie să își facă treaba la orice echipă ar evolua.

„Pentru mine, Steaua joacă luni cu FC Farul Constanţa, la Ovidiu. Adi Popa e un fost jucător de la echipa noastră. Adi Popa e tare dacă a dat două goluri în meciul cu Chiajna.

Echipa i-a mai aparţinut Ministerului Apărării şi şi-a găsit un investitor. Ce facem acum? Dăm copy-paste? Doar că Adi Popa am auzit că a zis că e jucător profesionist. Eu zic că nu e jucător profesionist, pentru că e plătit din bugetul de stat.

El încasează salariul de la Ministerul Apărării Naţionale. Nu este jucător profesionist, echipele profesioniste joacă în Liga 1 şi nu încasează bani de la bugetul unui minister. Nu încasează nimeni salarii nici de la primării”, a spus Mihai Stoica în aprilie la Orange Sport.

Gigi Becali, prima reacție despre interesul pentru Florin Niță: „Am posibilitatea să promovez un portar bun!” Anunță un nou atacant la FCSB

Urmăriți Playsport.ro și pe